FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Αναγνωστόπουλος: «Θα είμαι πάντα κοντά στον ΠΑΟΒ»

Ημερομηνία: 14-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου[email protected]


Μεταξύ των βραβεύσεων που πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΟ Βάρδας, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, ήταν και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, που έχει συνδέσει το όνομά του με την άνοδο του ΠΑΟΒ από την Δ΄ Εθνική (περιφερειακό πρωτάθλημα) στην επαγγελματική τότε Γ΄ Εθνική, τη σεζόν 2005-2006.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος υπήρξε για 22 χρόνια διοικητικός παράγοντας του ΠΑΟΒ (από το 1991 έως το 2013).  Και από το 1991 μέχρι σήμερα, 32 ολόκληρα χρόνια, ενισχύει οικονομικά τον ΠΑΟΒ ανελλιπώς, μέσω και της ισχυρής εταιρίας που διαθέτει, με αρδευτικά συστήματα, την «Αρδευτική Κ. Αναγνωστόπουλος Α.Ε.». Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος χειροκροτήθηκε θερμά από τους 500 φιλάθλους που βρέθηκαν την Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος», οι οποίοι αναγνωρίζουν φυσικά την τεράστια προσφορά του στους «πράσινους» της Βουπρασίας.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος ανέφερε αμέσως μετά την βράβευσή του από τον ΠΑΟΒ: «Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας για την άνοδο. Δεύτερον, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή, στην Διοίκηση, σε αυτά τα παιδιά που έχουν κάνει τόσο έργο. Επίσης στον φίλο μου Θοδωρή Ανδριόπουλο να του δώσω επίσης συγχαρητήρια για την άνοδο. Ευχαριστώ πολύ όλους για την βράβευση, υγεία να έχουμε και πάντα θα είμαι κοντά στην ομάδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia