FOLLOW US: facebook twitter

Ισχυρό το αποτύπωμα του Συλλόγου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ηλείας

Ημερομηνία: 28-02-2024 | Συντάκτης:

-Κοπή πίτας Συλλόγου «Ολυμπιάδα»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα  τους για το 2024 έκοψε  το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ν. Ηλείας «Ολυμπιάδα». Παρών στην όμορφη εκδήλωση και ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος  Β΄που ευλόγησε την πίτα του Συλλόγου.

Η Διοίκηση και οι γυναίκες επιχειρηματίες και όχι μόνο ,που συμμετέχουν στον φορέα επέλεξαν  να γιορτάσουν μόνο με τις οικογένειές τους και απόλαυσαν λίγες ώρες χαράς, με ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από το επιχειρείν, με την συνοδεία υπέροχων γευστικών προτάσεων.

Μετά την κοπή της πίτας διασκέδασαν  με την ψυχή τους συνοδεία live μουσικής εκφράζοντας τις ευχές τους για τη συνέχιση του έργου του Συλλόγου και καθιερώνοντας «μια Κοπή Πίτας… αλλιώς».

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννα Λουρίδα τόνισε ότι «Με μόνο τέσσερα χρόνια «ζωής» στα οποία μεσολάβησαν πανδημία και καραντίνα ο σύλλογος γυναικείας επιχειρηματικότητας ανάπτυξης και πολιτισμού Ν. Ηλείας «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» έχει καταφέρει να αφήσει ισχυρό πολιτιστικό και κοινωνικό αποτύπωμα με τις δράσεις και τις επιλογές της !Η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου μας είμαστε  αποφασισμένοι να στηρίξουμε την γυναικεία επιχειρηματικότητα και να δουλέψουμε  για την πρόοδο του τόπου μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia