FOLLOW US: facebook twitter

Σε εξέλιξη το νέο αποχετευτικό δίκτυο σε Παπακαυκά και Τσιχλέϊκα

Ημερομηνία: 28-02-2024 | Συντάκτης:

-Την  πορεία των έργων παρακολούθησε από κοντά ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

Την εργασίες του μεγάλου έργου της Αμαλιάδας, που αφορά στην κατασκευή αποχέτευσης ακάθαρτων και όμβριων υδάτων στις υποβαθμισμένες περιοχές Παπακαυκά και Τσιχλέικα, παρακολούθησε από κοντά ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστα Τσεριώνη.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει στην περιοχή των Εργατικών κατοικιών της Αγίας Άννας, ενώ ενημερώθηκε για την πορεία τους από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. 

Ο προϋπολογισμός του έργου αγγίζει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ και αφορά στην κατασκευή δυο νέων τμημάτων αποχετευτικού αγωγού στην περιοχή Παπακαυκά, καθώς και την κατασκευή κεντρικού αγωγού ακαθάρτων που θα συνδέει τον οικισμό Ρομά στα Τσιχλέικα με τον υπάρχοντα αγωγό στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου Αμαλιάδας.

Στο έργο -μεταξύ άλλων- προβλέπεται και η κατασκευή έργων περισυλλογής υδάτων στην συνοικία Παπακαυκά, ενώ με την ολοκλήρωσή του αναμένεται να δώσει λύση σε ένα χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες περιοχές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος