FOLLOW US: facebook twitter

Η πίτα του Σωματείου «Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας»

Ημερομηνία: 09-02-2024 | Συντάκτης:

-Εκδηλώσεις αφιερωμένες σε πνευματικούς ανθρώπους της πόλης

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου «Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αναγνωστήριο της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης και οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, έγινε ενημέρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης και το Σωματείο παρουσίασε τις μελλοντικές του πνευματικές δραστηριότητες, οι οποίες για αυτή τη χρονιά είναι αφιερωμένες σε πνευματικούς ανθρώπους της πόλης (Θεόδωρο Ανδρουτσόπουλο, Χριστίνα Καραντώνη ,συνέδριο για τα εκατόχρονα του Μήτσου Αλεξανδρόπουλου) και σε εκδηλώσεις για τα εκατόχρονα της Ζωρζ Σαρή, σε συνεργασία με σχολεία του Δήμου.

Για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, ζητήθηκε από το Δ.Σ η συνδρομή σε όλα τα επίπεδα του Δήμου, της Περιφέρειας , άλλων Φορέων και Φυσικών Προσώπων και υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση τόσο σε επίπεδο φορέων, όσο και σε επίπεδο ιδιωτών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη της Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Ανδρέας Παπαδάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βασιλόπουλος και πλήθος κόσμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος