FOLLOW US: facebook twitter

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Στον τελικό του επί κοντώ ο Καραλής

Ημερομηνία: 04-03-2023 | Συντάκτης:

Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε απόλυτα επιτυχημένα το πρώτο μέρος της δουλειάς του στο Ευρωπαϊκό της Τουρκίας, καθώς ξεπέρασε το πρωί του Σαββάτου τα 5,75μ. και προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ο τέταρτος στη διοργάνωση της Γλασκόβης το 2019 και πέμπτος στο Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ το 2018, δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Ο Πυργιώτης αθλητής έκανε τέσσερα έγκυρα άλματα στα στα 5,40μ., 5,55μ., 5,65μ. και 5,75μ. και παράλληλα είχε την ευκαιρία να δει τον αγωνιστικό χώρο, στον οποίο, αύριο, Κυριακή το απόγευμα (6.18μ.μ.), θα επιδιώξει να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Η παρουσία των αθλητών στον προκριματικό του επί κοντώ προμηνύει πως ο αυριανός αγώνας θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και ανοιχτός για πολλούς αθλητές.

Ο Έλληνας αθλητής προκρίθηκε με την καλύτερη παρουσία. Εκτός τελικού έμειναν οι Κολέτ και Βλουν με χαμένες προσπάθειες στα 5,65 μέτρα. Την καλύτερη φετινή επίδοση έχει ο Γκούτορμσεν με 5,90 μέτρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot