FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Εύκολες νίκες για ΠΑΟΒ, Σαβάλια, Τραγανό, Ξενοφώντα-Ισοπαλία στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 04-03-2023 | Συντάκτης:

Για την 20η αγωνιστική της Α1 PLAYSPORTS ο ΠΑΟ Βάρδας πήρε εύκολα το ντέρμπι της Βουπρασίας με την Δόξα Ν.Μ. με σκορ 4-0 στο «Γρ. Καλάκος» και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Αστέρα στα Λεχαινά είναι πλέον στο +10 από τους Αμαλιαδίτες και αγκαλιά με τον τίτλο.

Στο 16΄ ο Δούλος άνοιξε το σκορ και στο 24΄ ο Μπίσα με πέναλτι, που κέρδισε ο Μικελάτος, έγραψε το 2-0. Δύο λεπτά μετά ο Λαθύρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο ίδιος παίκτης στο 48΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στα Λεχαινά ο Αστέρας προηγήθηκε στο 34΄ με τον Τζανέτο, αλλά ο Ηλειακός ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με τον Ανδρεόπουλο στο 50΄.

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων επικράτησε άνετα του Α.Ο. Μακρισίων με 4-1 και είναι πλέον μόνος τρίτος στην βαθμολογία, ύστερα από την ήττα του Ηλειακού Βαρθολομιού στο Καλλίκωμο. Στο 20΄ το σκορ ήταν 3-0 για την ομάδα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου με δύο γκολ του Σταυρούλια κι ένα του Λιούρδη. Στο 37΄ ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος έγραψε το 4-0 και στο 65΄ ο Α.Ο.Μ. μείωσε με πέναλτι του Κηπουρού στο τελικό 4-1.

Στο Τραγανό η Νίκη κέρδισε 2-0 τον Πέλοπα, έχοντας και δύο δοκάρια με τον Καλογερόπουλο και τον Τσάκο, ένα σε κάθε ημίχρονο. Το 1-0 έκανε στο 45΄ ο Τσάκος από ασίστ του Καλογερόπουλου και το 2-0 στο 55΄ ο Κούντουρας από στρώσιμο του Γαργαρώνη.

Τέλος, στο Καλλίκωμο, ο Ξενοφών επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 τον Ηλειακό, ο οποίος φάνηκε μόνο στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, που είχε δύο φάσεις να προηγηθεί στο σκορ με τον Τσουκαλά στο 5΄ και τον Δαλαβούρα στο 15΄.

Το 1-0 πέτυχε στο 18΄ ο Πάρης Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά και ο αρχισκόρερ των «Στρατηγών» σημείωσε και το 2-0 στο 28΄ με κοντινό πλασέ. Το τελικό 3-0 έγραψε στο 52΄ ο Αναμουρλίδης με κοντινό σουτ, αφού πήρε το ριμπάουντ από ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τσίτσου στο οριζόντιο δοκάρι.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Τα αποτελέσματα

Σάββατο 4/3

ΠΑΟ Βάρδας-Δόξα Ν.Μ. 4-0
Ηλειακός Λ.-Αστέρας 1-1

Ολυμπιακός Σ.-Α.Ο. Μακρισίων 4-1

Νίκη Τρ.-Πέλοπας 2-0

Ξενοφών- Ηλειακός Β. 3-0

Κυριακή 5/3-Ώρα 3.30μ.μ.

Αλφειός-Λ. Αστέρας

Θύελλα-Ολυμπιάδα

Κένταυρος Σ.-Δάφνη 0-3 α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος