FOLLOW US: facebook twitter

Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης

Ημερομηνία: 02-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης για την υποστήριξη του Συντονιστή Διαχείρισης covid και του Αναπληρωτή του συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του αντιπερ/ρχη Ηλείας, Βας. Γιαννόπουλου για την αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας στο Διοικητήριο σε έκτακτο συμβάν ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Την επιτροπή αποτελούν η Δ/ντρια Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και ο προϊστάμενος του Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας & Κίνησης Οχημάτων, ώστε σε περίπτωση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος να αποτραπεί η διασπορά του ιού.

Στόχος είναι η αποτελεσματική επικοινωνία με ενδεχόμενο περιστατικόκορονοϊού για το χρονικό διάστημα που απαιτείται από το πρωτόκολλοτου ΕΟΔΥ, ανάλογα με τη σοβαρότητά του(επιβεβαιωμένο κρούσμα, επαφή υψηλού / χαμηλού κινδύνου) η εκπαίδευση σχετικά με τις απαιτούμενες ενέργειες των ίδιων των εργαζομένων, σε περίπτωσηεμφάνισης ύποπτων συμπτωμάτων, η επίβλεψη διαδικασιών ειδικής απολύμανσης, όταν προκύπτει ανάγκη, και η ταχεία και αποτελεσματικήιχνηλάτηση.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 02/12/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος