FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 02-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Έχουμε αντιληφθεί ότι δεν θέλει ούτε ένας γιατρός να εργαστεί στο Νοσοκομείο του Πύργου; Τους λόγους τους έχουμε αναζητήσει ή κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε;

*Ό,τι αποφασιστεί για τα ΑΕΙ της Ηλείας, θα πρέπει να αποτυπωθεί και στο Μηχανογραφικό 2021, δηλαδή το αργότερο ως τον Μάρτιο. Άρα εντός διμήνου η αρμόδια ανεξάρτητη αρχή θα λάβει τις εισηγήσεις, θα τις αξιολογήσει και θα τις παραδώσει στο υπουργείο Παιδείας. fastTrackσκούπα μυρίζομαι.

*Στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Ηλεία προτείνουν ηρεμία για τις εσωκομματικές, διότι είναι πιθανό να τους προλάβει ο Μητσοτάκης με πρόωρες εθνικές εκλογές.

*Αρκετά βελτιωμένη η επικοινωνιακή πολιτική του δήμου Πύργου το τελευταίο διάστημα με τα Banner. Όσον αφορά την επί της ουσίας πολιτική, βλέπω ότι έχει δοθεί βάρος στην παιδεία και στην κάλυψη κενών που αδυνατεί να καλύψει η κεντρική εξουσία.

*Επειδή έχω μέρες να το γράψω, να μην ξεχνά ο αρχηγός του Πυροσβεστικου Σώματος την ηθική του υποχρέωση να διορθώσει το σφάλμα του προκατόχου του με την πλατφόρμα που είναι στην Τρίπολη.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 02/12/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος