FOLLOW US: facebook twitter

Είναι καιρός να αναδείξουμε την υγεία

Ημερομηνία: 29-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα

Του Παναγιώτη Φλεβοτόμου, πρώην συντονιστή  Ν.Ε Σύριζα ΠΣ Ηλείας 

Η κρίσιμη κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας μας αφήνει ανήμπορους να προστατεύσουμε την υγεία και τη ζωή των πολιτών μας. Αυτήν τη στιγμή βιώνουμε μια πραγματική κρίση υγείας, όπου η έλλειψη ιατρικού προσωπικού και εξοπλισμού είναι ανησυχητική.

Είναι πλέον επείγον να δράσουμε και να επενδύσουμε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, δίνοντάς του τους πόρους που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πληθυσμού.  ως προτεραιότητα της κοινωνίας μας και να αναστήσουμε το κοινωνικό κράτος που έχει αποδυναμωθεί. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μια επιπλέον επένδυση τουλάχιστον 5% του ΑΕΠ στην υγεία αποτελεί έναν πρώτο βήμα προς την ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Είναι κρίσιμο να δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή και πόρους σε έναν τομέα που αφορά άμεσα την ευημερία και την ασφάλεια των πολιτών μας. Πρέπει να αναλάβουμε δράση τώρα, προκειμένου να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του συστήματος μας και να προσφέρουμε στους πολίτες μας την υγειονομική περίθαλψη που αξίζουν. Η επενδυτική αυτή προσέγγιση αποτελεί επίσης ένα μήνυμα αλληλεγγύης και φροντίδας προς τους συμπολίτες μας, δείχνοντας ότι η υγεία και το καλό της κοινότητας είναι πάνω από οικονομικές προτεραιότητες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος