FOLLOW US: facebook twitter

“Μια Λαμπάδα… ένα Χαμόγελο”

Ημερομηνία: 29-04-2024 | Συντάκτης:

Τελευταία ημέρα σήμερα για το πασχαλινό Bazaar του Χαμόγελου του Παιδιού στην κεντρική πλατεία Πύργου

Με το μήνυμα «Μια Λαμπάδα… ένα Χαμόγελο» «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα βρίσκεται και σήμερα τελευταία ημέρα με το Πασχαλινό του Bazaar στην κεντρική πλατεία Πύργου, από τις 10:00-14:00 και 17:00- 21:00, περιμένοντας όλους εμάς να συνεισφέρουμε με τις αγορές μας στην στήριξη παιδιών και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη.

Στο bazaar που έχει αναπτυχθεί μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος, θα βρείτε Πασχαλινά είδη, λαμπάδες, πήλινα αβγά, όπως και πολυάριθμες ιδέες για πρωτότυπα δώρα από τη μόνιμη συλλογή του Οργανισμού, που φέρουν τα εικαστικά του (γυάλινα είδη, είδη γραφείου και παιδικά), αλλά και αξεσουάρ και κοσμήματα, είδη σπιτιού και γραφείου, παιχνίδια, παιδικά είδη και βιβλία.

Το πασχαλινό παζάρι του Χαμόγελου, πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά στην κεντρική πλατεία της πόλης και από την Παρασκευή που ξεκίνησε, το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο στηρίζοντας για ακόμα μια φορά έμπρακτα τον Οργανισμό.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς τους πολύτιμους εθελοντές του για την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή τους, τον Δήμο Πύργου αλλά και τις επιχειρήσεις, που στηρίζουν τη δράση μας.

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος