FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας-Αίας 3-0: Κακή εμφάνιση στα Βραχνέικα

Ημερομηνία: 24-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση χθες στα Βραχνέικα και ηττήθηκε 3-0 από τον Διαγόρα. Παρέμεινε όμως στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό είναι το μόνο παρήγορο για την ηλειακή ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως εκφράζουν παράπονα για την διαιτησία του Ζυγά από την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα για ένα πέναλτι με το σκορ στο 1-0.

Ο Αίας παρατάχθηκε χωρίς τον Τιερί Φονσέκα που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει από το Λουξεμβούργο καθώς συνεχίζει να βγαίνει θετικός στα τεστ για τον κορωνοϊό. Ο νεοαποκτηθείς Γκουστάβο Κάμπος ήταν στον πάγκο για πρώτη φορά και πέρασε στο ματς στις αρχές του β΄ ημιχρόνου στη θέση του Παπαχριστόπουλου.

Ο Διαγόρας στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα ήταν καλύτερος και πίεσε τον Αίαντα, που υπέπεσε σε πολλά ατομικά λάθη. Έτσι στο 10ο λεπτό ο Καλλιτσουνάκης σούταρε, ο Σκεπετάρης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε το 1-0. Από το 20΄ και μετά ο Αίας ισορρόπησε και στο 35΄ έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Σταθάτος εκτέλεσε φάουλ, ο Ρίλντι έπιασε από καλή θέση την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, ο Αίας με την είσοδο του Κάμπος προσπάθησε να γίνει πιο κινητικός στην επίθεση και να ψάξει την ισοφάριση. Στο 55΄ ο Σταθάτος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ενώ είχε περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά ο διαιτητής Ζυγάς του έδειξε κίτρινη κάρτα για «θέατρο», σε μια φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Αίας.

Στο 70΄ ο Αλεξανδρής με διπλή προσπάθεια σημείωσε το 2-0 ύστερα από φάση διαρκείας και λίγο μετά ο Καπετανάκης είχε δοκάρι. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αποστολόπουλος, ύστερα από λάθος του Αίαντα έξω από την μεγάλη περιοχή, πέτυχε με σουτ το τρίτο γκολ του Διαγόρα, για το τελικό 3-0.

Διαγόρας Βρ.: Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος (86’ Καραμπούλας), Δημόπουλος, Σιδέρης (60’ λ.τρ. Σαρρής), Καπετανάκης, Ν. Βλασόπουλος (75’ Σταθόπουλος), Σκεπετάρης, Αποστολόπουλος, Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος (86’ Σπανός), Καλλιτσουνάκης (75’ Αγκαράι).

Αίας Γ.: Καρακίτσος, Στανής, Βατσής, Ρίλντι, Δούλος, Τσακοπιάκος, Βράπι (78΄ Μπουρδέκας), Καράμπελας (67΄ λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Σταθάτος, Παπαχριστόπουλος (46΄ Κάμπος), Ριτσούλι (78΄ Ντρέου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος