FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Παναχαϊκή 2-4: Την κοίταξε στα μάτια-Φωνάζει για το πέναλτι στο 85΄

Ημερομηνία: 24-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άδικη ήττα για τον ΠΑΟΒ που είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, ενώ φωνάζει για το πέναλτι εις βάρος του στο 85΄


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας ηττήθηκε 4-2 από την Παναχαϊκή χθες στο «Γρ. Καλάκος», ένα αποτέλεσμα που αδικεί τους «πράσινους» με βάση την εικόνα τους, ενώ εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του Καυκά, για το πέναλτι που υπέδειξε στο 85΄ και ουσιαστικά έκρινε το ματς. Μετά την ήττα αυτή, ο ΠΑΟΒ παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού, δύο βαθμούς πίσω από τον Αίαντα που βρίσκεται στην 7η θέση, η οποία ισοδυναμεί με παραμονή.

 

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΒ μπήκε πολύ επιθετικά στο ματς και στο 7΄ απευθείας φάουλ του Σταυρόπουλου απέκρουσε ο Αθανασόπουλος σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε και κεφαλιά του Λιόση απέκρουσε δύσκολα ο Αθανασόπουλος. Δύο λεπτά μετά μια κεφαλιά του Πυρρή από νέα εκτέλεση κόρνερ, έδιωξε και πάλι ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής και στο 13΄ ο Κουλούρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του όταν έκανε επέλαση, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε και ο Αθανασόπουλος απέκρουσε.
Η Παναχαϊκή αποδείχτηκε πιο τυχερή καθώς ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο ματς. Στο 19΄ από γύρισμα του Στεργίδη από δεξιά ο Λιποράσε με πλασέ έκανε το 0-1. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν συνέβη κάτι αξιόλογο, αν εξαιρέσουμε στο τέλος του α΄ ημιχρόνου που η Παναχαϊκή ζήτησε πέναλτι για σπρώξιμο πάνω στον Καρακλάιτς με τον ρέφερι Καυκά από τη Μεσσηνία να μην διαπιστώνει παράβαση. Μάλιστα, ο προπονητής των Πατρινών Σούλης Παπαδόπουλος είδε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στις αρχές της επανάληψης και δη στο 47΄ ο ΠΑΟΒ ισοφάρισε. Ο Κουλούρης κέρδισε φάουλ σε καλή θέση και ο Μαυρόπουλος το εκτέλεσε απευθείας στη δεξιά γωνία του Αθανασόπουλου, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Στο 56΄, όμως, η Παναχαϊκή πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Καρακλάιτς, που πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Κέρι και απόκρουση του Βορύλλα. Στο 63΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία για το 1-3 όταν ο Κέρι σούταρε από καλή θέση, απέκρουσε ο Βορύλλας, η μπάλα έφτασε στον Καρακλάιτς που σούταρε άουτ. Τρία λεπτά μετά, στο 66΄, έγινε το 1-3. Ο Χαντί έδωσε αριστερά στον Λιποράσε, ο οποίος σέντραρε προς το δεύτερο δοκάρι, όπου ο Κέρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΒ πίεσε για να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς και στο 81΄ ο Φερεκίδης σκόραρε από το δεύτερο δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σταυρόπουλου. Στο 85΄, όμως, ο διαιτητής είδε πέναλτι για χέρι του Φερεκίδη και ο Κέρι το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το τελικό 2-4. Μια απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΒ.

Αμέσως μετά το γκολ, τα πνεύματα άναψαν ανάμεσα στους δύο πάγκους και το παιχνίδι διεκόπη για 3-4 λεπτά. Το 2-4 έμεινε μέχρι τέλους…

 

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Καφεντζής, Διονυσόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Λιόσης, Λαθύρης (72΄ Φερεκίδης), Μαυρόπουλος, Πυρρής (76΄ Πλαστουργός), Σταυρόπουλος, Κουλούρης.

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Στεργίδης, Σμίλτος, Καρπαθάκης, Λιποράσε, Γούλας (85΄ Κωνσταντακόπουλος), Μπουρλάκης (65΄ λ.τρ. Τεγούσης), Χαντί, Καρακλάιτς, Κέρι (90΄ Κυβελίδης), Αλεξόπουλος (90΄ Μικελάτος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος