FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο 6ο δημοτικό σχολείο Πύργου

Ημερομηνία: 06-12-2023 | Συντάκτης:

Το Σάββατο από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Γιορτή έχει ετοιμάσει και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου, με ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής, και ελεύθερη είσοδο, για όλα τα παιδιά και τους φίλους του σχολείου, που θέλουν περάσουν ένα απόγευμα γεμάτο με «Χριστούγεννα».

Το «ραντεβού» έχει δοθεί για το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, στις 5:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο του σχολείου, εκεί που θα στηθεί και το καθιερωμένο πια Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Συλλόγου για την ανάπτυξη δράσεων και εκδηλώσεων.

Στις 6:00 μ.μ., στη σκηνή, θα «ζωντανέψει» η θεατρική παράσταση «Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς, από την Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου Βουνάργου, σε σκηνοθεσία της φιλολόγου Τζένης Μπίθα.

Τη «σκυτάλη» θα πάρει η Σχολή Χορού «Χοροκίνηση» της Πόπης Παναγοπούλου, και θα ξεσηκώσει όσους επιθυμούν να χορέψουν στους ρυθμούς των Χριστουγέννων.

Οι γλυκές και ζεστές εκπλήξεις δε θα λείψουν ούτε φέτος, αφού οι φίλοι του σχολείου «ΙΕΚ Σμαρνάκη» και «CoffeeIsland», στηρίζοντας την όμορφη αυτή πρωτοβουλία του Συλλόγου, θα προσφέρουν σε όλους γλυκούς λουκουμάδες και ζεστά ροφήματα.

Σας περιμένουμε όλους στον χώρο του σχολείου μας να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα παιδιά μας και να βρεθούμε όλοι μαζί σε γιορτινή ατμόσφαιρα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia