FOLLOW US: facebook twitter

ΑΣΕΠ: Η Προκήρυξη 1ΓΕ/2023 για την κατάταξη υποψήφιων εκπαιδευτικών-Αιτήσεις από 7 Μαρτίου

Ημερομηνία: 21-02-2023 | Συντάκτης:

Για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υποψήφιων εκπαιδευτικών, κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης και κλάδου ΠΕ79 (ειδικότητες ΠΕ 79.01 και ΠΕ 79.02) πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, κατηγορίας Π.Ε

Τέλος η αγωνία για δεκάδες χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αναμένουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους για τις χιλιάδες νέες προσλήψεις στα σχολεία.

Το alfavita παρουσιάζει την προκήρυξη του ΑΣΕΠ που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε.

Για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υποψήφιων εκπαιδευτικών, κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης και κλάδου ΠΕ79 (ειδικότητες ΠΕ 79.01 και ΠΕ 79.02) πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, κατηγορίας Π.Ε

Δείτε την Προκήρυξη 1ΓΕ/2023 εδώ

Ποιους καλεί

ΚΑΛΕΙ τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης και κλάδου ΠΕ79 (ειδικότητες ΠΕ 79.01 και ΠΕ 79.02) πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, να υποβάλουν, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, για την πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, καθώς και για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των οικείων βαθμίδων εκπαίδευσης

Προθεσμία αιτήσεων εκπαιδευτικών

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 7 Μαρτίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08.00 και λήγει στις 31 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Οι πίνακες, που ανοίγουν ξανά μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, θα δώσουν την ευκαιρία στους νέους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν για πρώτη φορά τα «χαρτιά» τους και στους παλαιότερους να προσθέσουν τα «προσόντα» που έχουν αποκτήσει την τελευταία τριετία.

Από τους νέους πίνακες θα προσληφθούν πάνω από 40.000 αναπληρωτές το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους ενώ θα ισχύουν για μόνιμους διορισμούς για την επόμενη διετία (2024 και 2025)

Να σημειώσουμε εδώ ότι στην περίπτωση που προκύψουν μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, αυτοί θα γίνουν από τους υπάρχοντες πίνακες, οι οποίοι έχουν ισχύ έως τα τέλη Αυγούστου του 2023.

Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Τα προσωρινά αποτελέσματα κατάταξης των εκπαιδευτικών αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές του καλοκαιριού, εκτός εάν την ίδια περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη οι βουλευτικές εκλογές. Στην περίπτωση αυτή, θα ανακοινωθούν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και σχηματιστεί η νέα Κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ανακοίνωσε και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θάνος Παπαϊωάννου, επειδή η στελέχωση των σχολείων είναι ένα καίριο ζήτημα, υπάρχει η πρόβλεψη για να παρακαμφθεί (μέσω απόφασης του ΣτΕ), το «πάγωμα» της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια των εκλογών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πώς θα κάνετε αίτηση για να ενταχθείτε στους Πίνακες εκπαιδευτικών 

Για να ενταχθείτε στους Πίνακες εκπαιδευτικών και να διεκδικήστε πρόσληψη θα πρέπει να δημιουργήσετε ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΣΥΔ κ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ή να τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.

Το Proson.gr όπως κάθε χρόνο πραγματοποιεί για λογαριασμό των αναπληρωτών πλήρως την αίτηση καθώς και την δημιουργία λογαριασμό στον ΟΠΣΥΔ και στο ΑΣΕΠ! 

Χιλιάδες εκπαιδευτικοί κάθε χρόνο (Βλέπε στο άνοιγμα των πινάκων της Ειδικής το 2022) εξουσιοδοτούν το proson.gr να τους κάνει ΕΓΚΥΡΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ τον λογαριασμό στον ΟΠΣΥΔ και στο ΑΣΕΠ και ότι χρειάζεται για να διεκπεραιωθεί η αίτηση!

KANTE THN ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PROSON. GR 

Ποιο σεμινάριο στην Ελλάδα Μοριοδοτεί και στους δύο ΠΙΝΑΚΕΣ και πληροί τα κριτήρια της νομοθεσίας (Μόνο 16 ευρώ το μήνα)

Με Μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου που ΔΙΝΕΙ ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ στους δύο πίνακες (και στη Γενική και στην Ειδική Αγωγή) είναι το Μοριοδοτουμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ που με μόνο 75 ευρώ εγγραφή μπορείτε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα. Μετά τα δίδακτρα είναι ίσα με 16 ευρώ το μήνα!

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝ με 2 ΜΟΡΙΑ στους ΠΙΝΑΚΕΣ (ΔΕΝ έχουν εξετάσεις ΔΕΝ έχουν εργασίες, ΟΥΤΕ υποχρεωτικές παρακολουθήσεις!)

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΑΙΓΑΙΟΥ – ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ (16 ευρώ το μήνα)

ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (ανερχόμενη) ΤΟΥ ΠΑΝ.ΑΙΓΑΙΟΥ-  ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ (16 ευρώ το μήνα)

Η 1η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ- ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ (12 ευρώ το μήνα)

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΑΙΓΑΙΟΥ- ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ (12 ευρώ το μήνα)

 

O μόνος τρόπος στην Ελλάδα να προλάβετε να πάρετε 11 (+2) μόρια πριν κλείσουν οι αιτήσεις αναπληρωτών

Ο μόνος τρόπος στην Ελλάδα για να προλαβαίνουν πάρουν οι εκπαιδευτικοί 7 μόρια είναι η online εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών του goLearn – Δίνετε τηλεξέταση όποτε θέλετε μόνο σε Reading – Listening και σε 2 μόνο ημέρες έρχεται το χαρτί στα χέρια σας – Απαντήστε σε online test από το PC σας σε 56 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και πάρτε Proficiency πριν κλείσουν οι αιτήσεις

Παράλληλα μπορείτε να πάρετε ακόμα 4 μόρια με την Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC

Αυτή την πιστοποίηση επιλέγουν δεκάδες χιλιάδες ενήλικες κάθε χρόνο που βιάζονται να πάρουν τα Αγγλικά και τα έξτρα μόρια!

Πάρτε σε 2 μέρες από τώρα στα χέρια σας την Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και online για 7 μόρια

Πάρτε πριν κλείσουν οι αιτήσεις την Πιστοποίηση Υπολογιστών εύκολα και άμεσα για 4 μόριαΑκολουθήστε το Alfavita στo Google News

Πηγή: alfavita.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

olympia