FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Πριμ από τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο στους παίκτες

Ημερομηνία: 21-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας, παρά τα σημαντικά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει, νίκησε 1-0 τον Α.Ο. Πυλίου Κω, έφτασε τις πέντε νίκες τους τελευταίους έξι αγώνες και ο πρόεδρος του Αίαντα, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, αποφάσισε λίγο πριν το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με το Πυλί να δώσει πριμ στους παίκτες για την μεγάλη αυτή νίκη, αλλά και γενικότερα για την εξαιρετική τους πορεία τον τελευταίο μήνα.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ενημέρωσε γι’ αυτό τον γενικό αρχηγό, Λάμπη Κάρδαρη, λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, εν συνεχεία ανακοίνωσε το πριμ στους παίκτες αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια και αυτό θα δοθεί την Τετάρτη στους ποδοσφαιριστές, κατά την διάρκεια της προπόνησης (σήμερα έχουν ρεπό).

Ο Αίας είναι και φέτος δυνατός, με μια Διοίκηση που κάνει ό,τι μπορεί για να είναι η λειτουργία της ομάδας η καλύτερη δυνατή και το καλό κλίμα που υπάρχει φαίνεται στο γήπεδο και στο δέσιμο που υπάρχει μεταξύ παραγόντων-προπονητών-ποδοσφαιριστών.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα την Κυριακή παίζει στην Μυτιλήνη με τον πρωτοπόρο Αιολικό και θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Τσακοπιάκο, Πυρρή. Αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία ο Ρίλντι.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος