FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαβριλόπουλος: «Χρειαζόμαστε άλλες δύο νίκες»

Ημερομηνία: 04-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Αίαντα μίλησε για την μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη επί του Παναγρινιακού και την συνέχεια του πρωταθλήματος

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στον… πρόωρο τελικό με τον Παναγριανικό, νίκησε εύκολα με 4-0 και πλέον είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει την συμμετοχή του στην Γ΄ Εθνική, καθώς θέλει ουσιαστικά 6-7 βαθμούς σε 5 αγώνες που απομένουν. Ο τεχνικός του «Άγιαξ», Αλέξης Γαβριλόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, έκανε λόγο για μια μεγάλη νίκη κι ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή και ανέφερε πως η ομάδα χρειάζεται άλλες δύο νίκες για να είναι σίγουρη.
Ο 41χρονος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ποδόσφαιρο, όπως ξέρουμε όλοι, είναι ένα άθλημα απρόβλεπτο, οι δύο ομάδες είχαν ένα βαθμό διαφορά και για τις δύο ήταν ένα παιχνίδι τελικός. Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι ήταν μια νίκη που χαρακτηρίζεται εύκολη. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα, ούτε μπορούμε να απαξιώσουμε την προσπάθεια του Παναγρινιακού, δεν είναι τυχαίο αυτό που έχει κάνει αυτή η ομάδα στον β΄ γύρο. Κάνει πορεία σχεδόν πρωταθλητισμού κι έχει διεκδικήσει επί ίσοις όροις με τις άλλες ομάδες την παραμονή της και νομίζω πως θα συνεχίσει να το κάνει. Απλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ίσως δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα… Πιστεύω ότι ήταν ένας συνδυασμός που το παιχνίδι ήταν Τετάρτη, διότι παίζει ρόλο στους εβδομαδιαίους κύκλους προπόνησης των ομάδων. Οι ομάδες όσο και να το προσπαθούν, τις Τετάρτες ο οργανισμός δεν είναι έτοιμος να παίξει παιχνίδι και επίσης μέτρησε το ότι έχουμε χορτάρι σε κακή κατάσταση σε σχέση με το πάρα πολύ καλής ποιότητας συνθετικό που έχει ο Παναγρινιακός. Ήταν ένα αποφασιστικό βήμα για μας, μια μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει κιόλας να την ξεχάσουμε για να πάμε να παίξουμε ένα ίδιου χαρακτήρα παιχνίδι την Κυριακή στην Άρτα. Η Αναγέννηση έχει πολύ βαριά φανέλα, όπως και ο Παναιγιάλειος, και όπως έχουμε δει τα παιχνίδια δεν τα παρατάνε. Κι επειδή έκατσα και είδα κάποια στιγμιότυπα από το παιχνίδι με το Διαβολίτσι, θεωρώ πως με βάση τις φάσεις που έγιναν, το 0-3 δεν ήταν 100% αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα. Έχασε ευκαιρίες και η Άρτα, τα παιχνίδια τα πολεμάει και είναι ένας κακός αγωνιστικός χώρος. Και εκτός από αυτό, εφόσον η ομάδα έχει υποβιβαστεί δεν έχει να χάσει και τίποτα, δεν έχει άγχος».

Όσο για το πού θα καταλήξει το βαθμολογικό όριο για τον υποβιβασμό, ο Γαστουναίος τεχνικός ανέφερε: «Πιστεύω πως όπως είμαστε εμείς τώρα βαθμολογικά, χρειαζόμαστε, νομίζω, άλλες δύο νίκες για να είμαστε ήρεμοι. Τώρα, βάσει αποτελεσμάτων μπορεί η ζώνη να πάει χαμηλότερα, μπορεί ψηλότερα, αλλά θεωρώ λίγο δύσκολο να πάει ψηλότερα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος