FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Παρασκευόπουλος: «Δεν μετουσιώνουμε την αξία μας σε βαθμούς-Τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ»

Ημερομηνία: 04-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ηττήθηκε στο Μαχαιράδο από τον Εθνικό Σκουλικάδου και οι ελπίδες του για παραμονή στην Γ΄ Εθνική σχεδόν εξανεμίστηκαν, καθώς πλέον θέλει πέντε νίκες στα ισάριθμα ματς που απομένουν για να παραμείνει στην κατηγορία κι εφόσον η ζώνη δεν πάει πέρα από τους 36 βαθμούς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Χρήστος Παρασκευόπουλος, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για το ματς της Ζακύνθου, εμφανώς απογοητευμένος από την έκβασή του. Ο 42χρονος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δείξαμε την συνήθη εικόνα που έχει η ομάδα. Είχαμε τις ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και ήρθε αυτό το άδικο αλλά και οδυνηρό αποτέλεσμα για μας. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε πέρα από τρία κόρνερ που κέρδισε στο β΄ ημίχρονο, και το πρώτο εξ αυτών οδήγησε στο γκολ. Είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το 57΄ που δεχτήκαμε το γκολ και δοκάρι με τον Νικολακόπουλο στο 52΄. Στο Καναλάκι κάναμε οχτώ ευκαιρίες και πάλι δεν κερδίσαμε. Αν δεν μετουσιώνεις τις ευκαιρίες σε γκολ, δυσκολεύουν τα πράγματα. Το χειρότερο είναι ότι αν η ομάδα δεν έκανε πράγματα μέσα στο γήπεδο, θα λέγαμε ότι πράγματι δεν μπορούμε. Εντούτοις, η ομάδα παίζει καλά, οι αντίπαλοι λένε τα καλύτερα για μας, αλλά έχουμε μεγάλη ατυχία και δεν μπορούμε να κάνουμε τις νίκες που πρέπει».

Στην ερώτησή μας, αν η ομάδα είναι μόνο άτυχη, καθώς για να σκοράρεις χρειάζεται και ικανότητα, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος απάντησε: «Είναι και θέμα ικανότητας. Όταν είσαι πέντε μέτρα από την εστία και δεν βάζεις γκολ, δεν είναι θέμα τύχης. Δεν βάλουμε τα γκολ που πρέπει, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα δεν μετουσιώνει την αξία της σε βαθμούς, διότι και καλό ποδόσφαιρο έχει παίξει και έχει δημιουργήσει και κάνει πράγματα στο γήπεδο. Αλλά δεν έχουμε μετουσιώσει όλα αυτά τα στοιχεία σε γκολ και βαθμούς, που είναι και το ζητούμενο».

Όσο για τη συνέχεια, ο Ηλείος τεχνικός τόνισε: «Υπάρχουν ακόμη 15 βαθμοί στο τραπέζι, αλλά πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Θα πρέπει να παλέψουμε όλους τους βαθμούς μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είναι δύσκολο, οι συγκυρίες είναι δύσκολες, η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή, έχουμε και απουσίες ενόψει της Κυριακής με το Διαβολίτσι, αλλά η ομάδα πρέπει να παλέψει».

Για το ματς της Κυριακής στο «Γρ. Καλάκος» με το Διαβολίτσι, συμπλήρωσαν κάρτες οι Λιόσης, Μαυρόπουλος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος