FOLLOW US: facebook twitter

Αγίου Βαλεντίνου 2024:  Τα δώρα για τη γιορτή των ερωτευμένων

Ημερομηνία: 14-02-2024 | Συντάκτης:

Γράφουν Κική Κολοβέρου – Ελένη Παπαδοπούλου


Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, και είναι μια καλή ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη και τον έρωτά μας προς το άλλο μας μισό. Ένα λουλούδι, ένα κόσμημα, μια σοκολάτα και μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς ακόμα και ένα αρκουδάκι για τις μικρότερες κυρίως ηλικίες, θεωρούνται από τα πιο βασικά δωράκια για την ημέρα των ερωτευμένων. Για αυτό και τα καταστήματα, δίνουν μεγάλη έμφαση στη γιορτή αυτή, στολίζοντας τις βιτρίνες τους με καρδούλες και τα φτερά του έρωτα, και διαμορφώνουν το χώρο τους στα χρώματα της αγάπης.

Ας δούμε όμως μερικές ιδέες δώρων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που με μια βόλτα στην τοπική αγορά θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία.

  • Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε κάτι γλυκό και να μην το εκτιμήσει σαν δώρο για εκείνη την ημέρα; Ειδικά όταν μιλάμε για σοκολάτα! Τα ζαχαροπλαστεία είναι προετοιμασμένα για την μοναδική αυτή γιορτή και έχουν προετοιμάσει απίστευτες δημιουργίες σε σχήμα καρδιάς.
  • «Η επιλογή μιας τούρτας σε διάφορες γεύσεις και φυσικά σε σχήμα καρδιάς είναι ταυτισμένη με την ημέρα των ερωτευμένων» μας λέει η Μαρία Πάτσιου, του ομώνυμου ζαχαροπλαστείου στον Πύργο «PATSiOSPatisserie». «Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για να ανταποκριθούμε στην αυξημένη κίνηση της συγκεκριμένης ημέρας και έχουμε δημιουργήσει τούρτες και γλυκάκια σε σχήμα καρδιάς, με φράουλες, σοκολάτα και καραμέλα. Όπως μας έχει δείξει η εμπειρία μας, γλυκά επιλέγουν για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κυρίως άντρες και μάλιστα μέσης ή και μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να δείξουν στις συντρόφους τους την αγάπη τους. Είναι πολύ τρυφερό!».
  • Τα αρωματικά κεριά αποτελούν μια ιδανική επιλογή δώρου για την ημέρα των ερωτευμένων. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα δώρα, ένα αρωματικό κερί δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ρομαντισμού, προσφέροντας ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων.
  • Οι κούπες με ένα αντίστοιχο μήνυμα αγάπης, έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.. Τι πιο όμορφο να ξυπνάς με μία κούπα καφέ ή τσάι και το πιο ερωτικό μήνυμα από τον αγαπημένο σου;
  • Μία ακόμη κλασική επιλογή για lowbudget δώρο Αγίου Βαλεντίνου αποτελούν φυσικά τα λούτρινα, είτε μιλάμε για αρκουδάκι είτε για μία καρδιά με ένα όμορφο ερωτικό μήνυμα.
  • Τα κοσμήματα  είναι ένα από τα πρώτα δώρα που σου έρχονται στο μυαλό όταν πρόκειται για γυναικείο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πλέον, μπορείς να βρεις οικονομικά ποιοτικά κοσμήματα, που θα μπορέσει να φοράει η αγαπημένη σου καθημερινά.
  • Αν και κάποιοι προληπτικοί λένε ότι αν κάνεις δώρο άρωμα, σημαίνει χωρισμό, εμείς που δεν πιστεύουμε σε αυτά θα πούμε ότι είναι πολύ όμορφο να της χαρίσεις το αγαπημένο της άρωμα.. Καλού κακού άφησέ την να σου δώσει ένα κέρμα πίσω, όπως ορίζει η παράδοση …
  • Τα λουλούδια  είναι φυσικά το ρομαντικό  δώρο και τα ανθοπωλεία έχουν σήμερα την τιμητική τους, είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών! Όπως μας λέει ο κ. Πάνος Μοσχόπουλος ιδιοκτήτης του ανθοπωλείου Μοσχόπουλος στον Πύργου « έχουμε προετοιμαστεί για την σημερινή ημέρα εδώ και μια εβδομάδα, γιατί όλοι οι ερωτευμένοι θέλουν να εκφράσουν τον έρωτά τους με ένα λουλούδι. Οι επιλογές είναι πολλές και σε οικονομικές πάντα τιμές.

Ανθοδέσμες και διάφορες υπέροχες συνθέσεις και πάντα οι προτιμήσεις εξαρτώνται από την ηλικία. Οι μεγάλοι άνθρωποι – ακόμα και πολύ μεγάλης ηλικίας- προτιμούν κλασικά μπουκέτα με λίλιουμ ή τριαντάφυλλα και ορχιδέες, ενώ οι  πιο νέοι συνήθως επιλέγουν είτε συνθέσεις είτε τα λεγόμενα τριαντάφυλλα for ever, που έχουν διάρκεια ζωής και δύο χρόνια και τα συνοδεύουν με κουκλάκια, καρδούλες και μπαλόνια. Αισιοδοξούμε ότι η αγορά των λουλουδιών σήμερα θα έχει πράγματι την τιμητική της, γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις σ’ αγαπώ!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος