FOLLOW US: facebook twitter

A1 DUOMO-MONK: Εξ αναβολής… μάχες παραμονής

Ημερομηνία: 26-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πέλοπας-Πελόπιο και Ολυμπιάδα-Θύελλα σήμερα στις 3.30μ.μ.


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Για τον 1ο Όμιλο της A1 DUOMO-MONK, σήμερα θα διεξαχθούν οι εξ αναβολής αναμετρήσεις που εκκρεμούν από τον α΄ γύρο. Στο Ενωσιακό της Σπιάντζας ο Πέλοπας Πύργου θα υποδεχτεί τον Πέλοπα Πελοπίου και στο Γούμερο η Ολυμπιάδα περιμένει την Θύελλα Καταραχίου. Δύο αγώνες με μεγάλη βαθμολογική σημασία καθώς και οι τέσσερις ομάδες δίνουν μάχη για να απομακρυνθούν από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν (υπό προϋποθέσεις) στα πλέι-άουτ.

Ο Πέλοπας Πύργου έχει 7 βαθμούς με την μοναδική νίκη του να είναι κόντρα στον Πανηλειακό στο Στάδιο Πύργου, ενώ έχει και 4 ισοπαλίες, στο Γούμερο και με Ξενοφώντα, Βρίνα, Αλφειό εντός. Η ομάδα του Πελοπίου έχει 3 βαθμούς, από τρεις ισοπαλίες με Θύελλα (εκτός), Ολυμπιάδα και Αλφειό (εντός).

Στο άλλο ματς, η Ολυμπιάδα έχει 6 βαθμούς, με μία νίκη επί του Κεραυνού Βρίνας και 3 ισοπαλίες με Πέλοπα, Αλφειό (εντός) και Πελόπιο (εκτός). Η Θύελλα, μετά την κυριακάτικη νίκη στο Πελόπιο, έχει 7 βαθμούς, ενώ έχει επίσης κερδίσει τον Πέλοπα Πύργου κι έχει και μια ισοπαλία με το Πελόπιο εντός.

Μάχες παραμονής λοιπόν σε Σπιάντζα και Γούμερο με αμφότερους τους αγώνες να ξεκινούν στις 3.30μ.μ.. To ματς στη Σπιάντζα θα διευθύνει ο Παυλόπουλος με βοηθούς τους Καραλή, Ξυδού και αυτό στο Γούμερο ο Παναγόπουλος με βοηθούς τους Κοιλιομενιάτη, Ντάβαρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος