FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Χωρίς Σταθάτο, Καράμπελα με Ναύπακτο-Αγώνα δρόμου να προλάβει ο Βασιλικόπουλος

Ημερομηνία: 26-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας Γαστούνης δεν ηττήθηκε απλά στα Βραχνέικα αλλά έχασε και δύο παίκτες ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Ο αρχηγός Γιώργος Σταθάτος συμπλήρωσε κάρτες με την κίτρινη για «θέατρο» που δέχτηκε στο καθαρό πέναλτι που δεν του δόθηκε στο β΄ ημίχρονο, ενώ ο Νίκος Καράμπελας υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο 65ο λεπτό του αγώνα και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα τουλάχιστον μέρες. Δύο πολύ σημαντικές απουσίες για τον «Άγιαξ», που δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στο ματς με τη Ναύπακτο, ύστερα από τις δύο διαδοχικές ήττες από Τηλυκράτη και Διαγόρα. Επιπλέον, αμφίβολη, προς το παρόν, είναι η συμμετοχή του Γιώργου Βασιλικόπουλου, που τραυματίστηκε στο ματς με τον Τηλυκράτη και δεν αγωνίστηκε στα Βραχνέικα. Ο Αμαλιαδίτης αριστερός μπακ-χαφ έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο, κάνει θεραπείες και παράλληλα… αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι διαθέσιμος.

Εξάλλου, ο Πορτογάλος μέσος Τιερί Φονσέκα δεν έχει επιστρέψει ακόμα από το Λουξεμβούργο, λόγω του ότι τα τεστ covid στα οποία υποβάλλεται ύστερα από τη νόσηση, συνεχίζουν και βγαίνουν θετικά. Από μέρα σε μέρα, όμως, με το που θα βγει αρνητικό το τεστ, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και εκτός απροόπτου θα είναι στα πλάνα του Αλέξη Γαβριλόπουλου για το ματς με τον Ναυπακτιακό.

Ο Αίας, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν το βάζει κάτω και πάει στον αγώνα της Κυριακής με θέληση και πείσμα να αξιοποιήσει την έδρα του και να επιστρέψει στις νίκες. Η ηλειακή ομάδα έχει λυγίσει στη Γαστούνη τον Διαγόρα, τον Παναιγιάλειο, την Αναγέννηση Άρτας και τον Εθνικό Σκουλικάδου και το ίδιο θέλει να κάνει και με τον Ναυπακτιακό, που είναι καλή ομάδα, αλλά μακριά από την έδρα του δεν είναι το ίδιο δυνατή, έχοντας απολογισμό με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος