FOLLOW US: facebook twitter

Συνεργασία αποφοίτων ΕΠΑΛ με Δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 01-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”43500″ img_size=”full”][vc_column_text]Για δεύτερη ημέρα υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύργου Γαβριήλ Λιατσής, τους υπόλοιπους απόφοιτους των ΕΠΑΛ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Μαθητεία» (αποφοίτων ΕΠΑ.Λ) στο Δήμο Πύργου.

Οι νέες ειδικότητες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αφορούν ηλεκτρολόγους και Τεχνικούς εφαρμογών πληροφορικής. Οι απόφοιτοι συνοδεύονταν από τους επιβλέποντες εκπαιδευτικούς Θεόδωρο Χατζηγιάννη από το 1Ο ΕΠΑΛ Λεχαινών και κα. Κωστούλα Παναγιωτοπούλου από το 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας. Στην υποδοχή των σπουδαστών συμμετείχαν και οι Διευθύντριες Παιδείας και Διοικητικών Υπηρεσιών  του Δήμου, Σοφία Ζάγκλη και Αντωνία Παπανικολάου αντίστοιχα.

Η συνεργασία των αποφοίτων των ΕΠΑΛ με το Δήμο Πύργου, ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, δήλωσε ο κ. Δήμαρχος, ελπίζοντας να προσφέρουμε στα νέα παιδιά  τη δυνατότητα να ενταχθούν στον εργασιακό χώρο ομαλά, βελτιώνοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που ήδη έλαβαν κατά τη βασική τους  εκπαίδευση. «Η εργασία σε πραγματικές συνθήκες απαιτήσεων, κρίσεων, προθεσμιών κλπ. θα προσφέρει στους νέους την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες.

Από την πλευρά μας θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των νέων εργαζομένων του ΜΑΘΗΤΕΙΑ, ελπίζοντας στη δική τους υποστήριξη και γνώση που βασίζεται σε νέες μεθόδους και πρακτικές. Το περιβάλλον εργασίας που θα βρεθούν, διευθύνεται από άξιους προϊσταμένους, οι οποίοι θα εποπτεύουν και  θα επιμορφώνουν τους αποφοίτους παράλληλα με τη θεωρητική εκπαίδευσή τους στο σχολείο . Ο ρόλος του προγράμματος θα εξυπηρετηθεί, όταν θα έχουμε διαμορφώσει  ικανούς επαγγελματίες, ώστε να  εισέλθουν με επιτυχία και αξιώσεις στηνειδικότητα που έχουν επιλέξει».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot