FOLLOW US: facebook twitter

Ξεφάντωσαν στην αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας «Η Αστρινιά»

Ημερομηνία: 15-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52432″ img_size=”full”][vc_column_text]Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου η αποκριάτικη εκδήλωση του Εκπολιτιστικού & Φυσιολατρικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη « Η ΑΣΤΡΙΝΙΑ» που πραγματοποιήθηκε στο «Τζαμί Village» Πηνείας.

Η συμμετοχή ήταν πλήρως ικανοποιητική, τόσο από τα μέλη του, όσο και από την ευρύτερη περιοχή και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν καλό φαγητό, να γελάσουν και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Η πρόεδρος του Συλλόγου Θάλεια Τουτούνη καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου, καθώς και τους χορηγούς οι οποίοι προσέφεραν τα πλούσια δώρα της κλήρωσης στην εκδήλωση.

Στην συνέχεια το μέλος του συλλόγου Αθανασία Μπαρτζίλα σε μια σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στα παραδοσιακά δρώμενα των απόκρεω, και με την γλαφυρή ομιλία του προσπάθησε να μεταφέρει τον κόσμο στο κλίμα των ημερών αναλύοντας γενικά το νόημα των Αποκριών και των Εθίμων που συνδέονται με αυτές.
Πριν αρχίσει το γλέντι, το χορευτικό τμήμα του Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας, παρουσίασε σειρά από αποκριάτικα δρώμενα και αποκριάτικους παραδοσιακούς χορούς και στην συνέχεια το γλέντι, το ξεφάντωμα και ο χορός διήρκεσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου Αμαλιάδας «Αστρινιά» κ. Θάλεια Τσούλου – Τουτούνη, σε δηλώσεις της ανέφερε:

«Ως πρόεδρος του συλλόγου ΑΣΤΡΙΝΙΑ, θέλω, εκ βάθους καρδίας, να ευχαριστήσω το Δ.Σ του συλλόγου, τα μέλη, τους χορηγούς των δώρων, όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας, τον χοροδιδάσκαλο κ. Νίκο Χρυσανθόπουλο, την χορευτική ομάδα του συλλόγου και τον κατάστημα Τζαμί του κ. Βασίλη Ευσταθόπουλου, ακόμη και όσους για διαφόρους λόγους αν και ήθελαν να παρευρεθούν δεν μπόρεσαν![/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1518628857528-ac598c71-e05f-1″ include=”52433,52434,52435″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot