FOLLOW US: facebook twitter

Κένταυρος Μαγούλας-Αστέρας Αμαλιάδας 0-5: Παράσταση για ένα ρόλο

Ημερομηνία: 15-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Παράσταση για ένα ρόλο χθες στο γήπεδο Μαγούλας και ο Αστέρας με όση άνεση μπορούσε, απέκλεισε από το Κύπελλο το συμπαθές συγκρότημα του Κένταυρου με σκορ 5-0. Παρά τις άσχημες γηπεδικές συνθήκες, οι «βυσσινί» ξεπέρασαν τις δυσκολίες και μπήκαν  στα ημιτελικά με χαρακτηριστική άνεση. Αρκεί να αναφέρουμε ότι στο 28΄ το σκορ ήταν 0-4 και από κει και πέρα έσβησαν οι μηχανές.

Στο 8΄ μετά από σέντρα του Σταθάτου, έγινε το 0-1 με αυτογκόλ του Σκουντζή (0-1). Στο 12΄ από δημιουργία του Τόρες, με κεφαλιά ο Μπαρμπαρούσης έκανε το 0-2. Στο 22΄ σέντρα του Παπαπέτρου και ο προωθημένος Ρόβας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-3. Στο 28΄ με ατομική προσπάθεια ο Μπαρμπαρούσης και σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Το σκορ έκλεισε στο 80΄, όταν ο Παπαπέτρου σε μια επέλασή του ανατράπηκε και το πέναλτι αξιοποίησε ο Αθανασούλης (0-5).

Από τον Αστέρα που έδειξε ότι και οι αναπληρωματικοί παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, κορυφαίος ο Ρόβας και πολύ καλοί οι Κασνέτση, Παπαπέτρου, Σταθάτος, Μπαρμπαρούσης και ο νεαρός Αθανασούλης. Από το φιλότιμο Κένταυρο ξεχώρισαν οι Καλαμαράς, Σαΐνης, Κλάδης και Μπιλάι. Ο ρέφερι Σταυρόπουλος είχε εύκολο έργο και δεν έδειξε ούτε μία κίτρινη κάρτα.

 

Κένταυρος Μ.: Π. Γεωργίου, Νανόπουλος (46΄ Δ. Παναγιωτόπουλος), Σκουντζής (46΄ Δ. Παναγόπουλος), Σαΐνης, Καλαμαράς, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Μπιλάι, Στροφύλλας, Ν. Γεωργίου (46΄ Αγριδιώτης), Μπίρμπας (46΄ Αβραμόπουλος).

Αστέρας: Λέτσο (46΄ Βλάχος), Μπουτσικάκης, Παπαπέτρου, Ρόβας, Αρβανίτης, Ενγκουέμ (46΄ Αντωνόπουλος), Σταθάτος, Κασνέτση, Μπαρμπαρούσης, Τόρες (33΄ Αθανασούλης), Μηνάς (60΄ Παγώνης).

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος