FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Δόξα Ν.Μανολάδας 1-1: Μοιρασιά στον πρώτο τελικό

Ημερομηνία: 15-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”60293″ img_size=”full”][vc_column_text]Στον πρώτο χθεσινό τελικό της Α1 Κατηγορίας, ανάμεσα στη Νίκη Τραγανού και τη Δόξα Ν.Μανολάδας, δεν είχαμε νικητή. Το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο Τραγανού, παρουσία 500 περίπου φιλάθλων. Πλέον, οι «μπλε» θέλουν τρεις βαθμούς ή δύο ακόμα ισοπαλίες για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ οι «μελανόλευκοι» τέσσερις βαθμούς.

Το α΄ μέρος κύλησε με ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων, οι οποίοι όμως υστέρησαν στην τελική προσπάθεια. Η Δόξα στάθηκε καλά στο γήπεδο δεν πίεσε πολύ αλλά είχε θετική παρουσία στο κέντρο του γηπέδου και την άμυνα. Στο 8΄ κόρνερ του Δημητρόπουλου, σούταρε άουτ ο Μπουρλάκης. Στο 17΄ σέντρα-σουτ του Καλογερόπουλου από δεξιά, πέρασε απευθείας άουτ. Στο 23΄ ωραίο χτύπημα φάουλ του Καλογερόπουλου, απέκρουσε θετικά ο Κολτσίδας. Στο 32΄ ξέφυγε ο Γεωργιόπουλος, βρέθηκε τετ-α-τετ, αλλά έσωσε ως «από μηχανής θεός» σε κόρνερ ο Πυρρής. Στο 35΄ ο Καλογερόπουλος που δημιούργησε πολλά προβλήματα από δεξιά, έκανε εξαιρετική σέντρα-σουτ, που απέκρουσε ο Κανελλόπουλος. Και τέλος στο 38΄ πάλι είχαμε σέντρα από δεξιά του Καλογερόπουλου, η μπάλα έφτασε στο Δούλο στο ύψος του πέναλτι  που δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

Στο β΄ μέρος τα γκολ

Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν,   αλλά βρέθηκαν με την πλάτη στο τοίχο στο 60΄, όταν ο Κριμπάς πήρε φάουλ από τον Μπελεκούκια, πλάγια έξω από την περιοχή και αριστερά και με εκπληκτικό φάουλ ο Δημητρόπουλος άνοιξε το σκορ (0-1). Στη συνέχεια και μέχρι την ισοφάριση στο 80΄, η Νίκη είχε καθολική υπεροχή και χτυπητές ευκαιρίες στο 69΄, όταν σέντραρε από αριστερά ο Ν.Κολοτούρος, ο Γεωργιόπουλος έπιασε την κεφαλιά, στα χέρια του Κανελλόπουλου.  Στο 73΄ ένα καλό σουτ του Γεωργιόπουλου, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής στην αντεπίθεση διαρκείας της Νίκης, ατύχησε, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 74΄ ένα συρτό σουτ του Ν. Κολοτούρου έφυγε ξυστά άουτ και στο 78΄ είχαμε τρία αλλεπάλληλα κόρνερ του Ν.Κολοτούρου από αριστερά. Τα δύο αποκρούστηκαν, αλλά στο τρίτο με κοντινό πλασέ ο Γεωργιόπουλος ισοφάρισε, ύστερα από κεφαλιά του Μπελεκούκια. Από κει και πέρα ξεθύμαναν οι «μπλε» και δεν έγινε κάτι αξιόλογο ούτε κατά την πεντάλεπτη καθυστέρηση πλην μιας ευκαιρίας της Δόξας, όταν στο 93΄ διέσπασε τον κλοιό των γηπεδούχων, ο Μπουρλάκης έκανε βαθιά σέντρα, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Μηλαδόπουλος, αλλά το σουτ που έπιασε μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.

Κοντολογίς η Νίκη ήταν γενικά καλύτερη, αλλά ο Γ. Λαγός αξιοποίησε όλα τα όπλα που είχε και αφού προηγήθηκε πήρε την ισοπαλία.

Ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους οι Κ. Κολοτούρος, Γαργαρώνης, Μπράβος, Καλογερόπουλος και ο σκόρερ Γεωργιόπουλος και από τη Δόξα οι Κανελλόπουλος, Παντελής, το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας Κολτσίδας-Πυρρής και ο Δημητρόπουλος για το εξαιρετικό γκολ που έβαλε. Καλή γενικά η διαιτησία του Γκατζόπουλου.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Μπράβος (75΄ Στ. Κολοτούρος), Καλογερόπουλος (46΄ Παρασκευόπουλος), Δούλος (85΄ Βουρτσάνης), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

Δόξα: Κανελλόπουλος, Παντελής, Σιούλας, Κολτσίδας, Πυρρής, Σδρόλιας, Δημητρόπουλος (68΄ Μηλαδόπουλος), Κριμπάς, Γεωργόπουλος, Μπουρλάκης, Παπαδάτος (76΄ Σοφιανόπουλος).

 

Παύλος Τσάμης[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot