FOLLOW US: facebook twitter

A2 SINNER CAFE: Κένταυρος-Ολυμπιάδα 2-1

Ημερομηνία: 15-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ζωντανός στην υπόθεση ανόδου έμεινε ο Κένταυρος μετά τη δύσκολη νίκη του επί της Ολυμπιάδας Γουμέρου με 2-1. Το παιχνίδι ήταν κακό και άτεχνο, αλλά η ομάδα του Γ. Καριώρη, παρά τις απουσίες βασικών παικτών, επικράτησε δίκαια. Το σκορ άνοιξε ο Στροφύλλας που βγήκε τετ-α-τετ στο 41΄ και πλάσαρε τον Μπουμπουνά. Ισοφάρισε στο 72΄ ο Κωνσταντόπουλος με κοντινό πλασέ από λάθος των αμυντικών. Το 2-1 έγραψε στο 83΄ με άπιαστο χτύπημα φάουλ ο Κλάδης. Ξεχώρισαν οι Κλάδης, Καρβουνιάρης, Αβραμόπουλος και Παναγιωτόπουλος από τους γηπεδούχους και Μπουμπουνάς, Σκουρής, Μαραθιάς, Κωνσταντόπουλος από την  ομάδα του Γουμέρου. Ασορτί με τον αγώνα η διαιτησία του Σταθόπουλου.

Κένταυρος: Ν. Παναγόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τσιάκας (85΄ Δ. Παναγόπουλος), Τσόλος (65΄ Παπαζώης), Καλαμαράς, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Αβραμόπουλος, Στροφύλλας, Αγριδιώτης, Μπίρμπας.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Σκουρής, Κολοβάδης, Μαραθιάς, Ι.Β. Φωτακόπουλος, Κατσώλης, Ροδόπουλος, Αγγελόπουλος, Δούλος, Ζωγόπουλος (77΄ Κακαλής), Κωνσταντόπουλος.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος