FOLLOW US: facebook twitter

Με ποδήλατο ως το Αλιευτικό Καταφύγιο

Ημερομηνία: 02-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

5η Ποδηλατική διαδρομή με μεγάλη συμμετοχή από τον Όμιλο Εθιμοτοπικών εκδηλώσεων Λεχαινών

Με χαρούμενες φωνές και δεκάδες ποδηλάτες, μικρούς και μεγάλους, ολόκληρες οικογένειες, συμμετείχαν την Κυριακή στην 5η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ και στον διαγωνισμό Πρωτομαγιάτικου στεφανιού για ενήλικες και παιδιά που διοργανώνει Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΙΜΟΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ.

Στην ποδηλατάδα εκτός από τους μεμονωμένους ποδηλάτες, υπήρχε μεγάλη συμμετοχή από  από τους συλλόγους: Σύλλογος Ερασιτέχνων Αλιέων Λεχαινών, Αθλητική Ενωση Λεχαινών, ΗΛΕΙΑΚΟΣ Λεχαινών, Φιλαρμονική Λεχαινών, Κυνηγετικός Σύλλογος Λεχαινών και τα  καταστήματα της πόλης των Λεχαινών.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 το πρωί, από την Πλατεία Αγίου Δημητρίου Λεχαινών, παρόντος και του δημάρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ναμίλ Μοράντ,  με προορισμό το Αλιευτικό Καταφύγιο Λεχαινών. Στο χώρο του Αλιευτικού Καταφυγίου Λεχαινών διεξήχθησαν μετά τον τερματισμό των ποδηλάτων,  ομαδικά παιχνίδια για παιδιά με έπαθλο. Ο διαγωνισμός πρωτομαγιάτικου Στεφανιού, έγινε με την επιστροφή τους στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, ενώ κληρώθηκε και δώρο ένα ποδήλατο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot