FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατώντας παραμονή Πρωτομαγιάς

Ημερομηνία: 02-05-2017 | Συντάκτης:

Πάνω από 200 ποδηλάτες συμμετείχαν στην  6η διαδρομή Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία

Κάθε αθλητική δραστηριότητα που γίνεται στην Ηλεία, δεν θα μπορούσε να μην έχει αφετηρία την γενέτειρα πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων, την Αρχαία Ήλιδα και κατάληξη τον τόπο τέλεσης τους, την Αρχαία Ολυμπία. Έτσι, οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας, διοργάνωσαν την  6η διαδρομή “Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία Ποδηλατώντας” την Κυριακή,  μια ημέρα πριν την Πρωτομαγιά, με την συμμετοχή δεκάδων φίλων του ποδηλάτου, όλων των ηλικιών!

Την έναρξη της ποδηλατοδρομίας για την πεδινή διαδρομή, έδωσε έξω από το προαύλιο του Μουσείου της Ήλιδας, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος στις 9 το πρωί και για την ορεινή διαδρομή ο βοηθός περιφερειάρχη σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού κ. Δημήτρης Κωσταριάς. Η φετινή εκδήλωση αφιερώνεται στην προσπάθεια για τερματισμό του Μαραθώνιου Ολυμπίας στο Αρχαίο Στάδιο. Ανεξάρτητα από το πόσοι τελικά ήταν αυτοί που έφτασαν στο τέρμα της διαδρομής, όλοι οι συμμετέχοντες ποδηλάτες το καταχάρηκαν.

Οι φίλοι του ποδηλάτου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για να περάσουν ένα υπέροχο τριήμερο Πρωτομαγιάς, ήταν απίστευτα πολλοί, καθώς συμμετείχαν και δοκίμασαν τις δυνατότητες τους και ερασιτέχνες ποδηλάτες,  με στόχο να ενώσουν δύο τεράστιας ιστορικής και πολιτιστικής αξίας τόπους.

Και φέτος οι ποδηλάτες διάλεξαν δύο διαδρομές:Μία ασφάλτινη με 56 εύκολα χιλιόμετρα, για μια αξέχαστη ποδηλατική Κυριακή, γεμάτη με τα χρώματα και αρώματα της Άνοιξης! Οι έμπειροι ποδηλάτες αγώνων δρόμου, επέλεξαν μια χωμάτινη, με 50+ χιλιόμετρα, για όσους ήθελαν να δουν την αδρεναλίνη τους να φτάνει σε υψηλά επίπεδα και να δοκιμάσουν τα όρια των δυνατοτήτων τους, στους λόφους της ημιορεινής Ηλείας, ανάμεσα στα δέντρα και τα αμπέλια.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος