FOLLOW US: facebook twitter

Ζούμε εδώ και δίνουμε την «μάχη» για την Ηλεία από την Ηλεία με συνέπεια και διάρκεια!

Ημερομηνία: 08-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ  ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Σε αυτή τη γη μεγαλώνουμε και παράγουμε έργο και αυτή τη γη έχουμε τις δυνατότητες να την αξιοποιήσουμε με όλα τα πλεονεκτήματά της και τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού της…. Και εγώ είμαι ένας από εκείνους της Νέας Γενιάς που αποφάσισε να μείνει εδώ, να δουλέψει εδώ, να προσφέρει όσο μπορεί για να δει καλύτερο τον τόπο του.

Αυτό επεσήμανε ο Υποψήφιος βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Λευτέρης Βαρουξής επισκεπτόμενος διάφορες περιοχές του Νομού με ιδιαίτερη δυναμική όπως είναι η Βάρδα η Γαστούνη και η Ζαχάρω επικοινωνώντας με τους κατοίκους διατυπώνοντας παράλληλα την δική του σκέψη και προσπάθεια για την Ηλεία της εξέλιξης της προοπτικής και της προκοπής, για το Νομό που θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε και να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις !

Ο Λευτέρης Βαρουξής κοιτάζει στα μάτια κάθε πολίτη σε οποιαδήποτε περιοχή και απευθύνεται με ευθύτητα και ειλικρίνεια. Δεν έχει μάθει σε πρακτικές … «παλιάς κοπής» και πολιτικές μιας ξεπερασμένης πλέον εποχής. Καταθέτει τις απόψεις του για όλα, και ακούει με σεβασμό και προσοχή κάθε πρόταση ιδέα ή  αναφορά των συνομιλητών του.

Ανθρώπινος, και με χαμόγελο που χαρακτηρίζει την ιδιοσυγκρασία ενός ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ εκπέμπει αισιοδοξία, ελπίδα αλλά σοβαρότητα για το μέλλον και το αύριο που θέλουμε στην Ηλείας μας.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ

Με καθημερινό προσιτό λόγο κάνει τις επαφές του στην τοπική κοινωνία, στους επαγγελματίες της τοπικής αγοράς, στους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων που συναντά, στους εργαζόμενους της αγροτιάς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στους νέους και τις νέες που θα τον παροτρύνουν να συνεχίσει τον αγώνα του  σε καθένα που θα του σφίξει το χέρι με συναίσθημα αγάπης και εκτίμησης.

Στις προαναφερόμενες περιοχές που επισκέφθηκε ενημερώθηκε για τα ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και για εκείνα που μπορούν να γίνουν από εδώ και στο εξής αφού και οι τρείς πόλεις αναζητούν την περαιτέρω ανάπτυξή τους στη λογική της παραγωγικής εργασίας της τουριστικής εξέλιξης της δημιουργίας προϋποθέσεων για νέες παρεμβάσεις που θα λύνουν προβλήματα και θα κάνουν σταθερά τα επόμενα βήματά τους.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ…

Γνωρίζω είπε ο Λευτέρης Βαρουξής πολύ καλά ότι πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα ακόμη. Και εκτιμώ ότι είναι στις προθέσεις και στην πολιτική βούληση της κυβέρνησης να τα προχωρήσει. Σε αυτή την κατεύθυνση είμαι στη διάθεσή σας να βοηθήσω σταθερά και επίμονα πολύ περισσότερο το επόμενο χρονικό διάστημα, αρκεί να μου δώσετε αυτή την δυνατότητα.

Και σας ζητώ να γίνετε πυλώνες στήριξης σε νέους ανθρώπους που έχουν όραμα για το Νομό μας, έχουν όρεξη για δουλειά, αγαπούν αυτό που κάνουν και το πιστεύουν πραγματικά και κυρίως ανθρώπους που μένουν εδώ βιώνουν τα ίδια προβλήματα με εσάς έχουν τις ανάλογες αγωνίες με τις δικές σας και δεν παρακολουθούν απλά από κάποιο γραφείο της Αθήνας ή άλλης περιοχής αυτά που περνάμε και διαχειριζόμαστε εμείς στον τόπο μας.

Δώστε λοιπόν την ευκαιρία σε όσους κατανοούν πλήρως και από κοντά την καθημερινή μας «περιπέτεια» και τον συνεχή αγώνα να δώσουμε την «μάχη» για την Ηλεία από την Ηλεία  με συνέπεια και διάρκεια. Με συνοχή, συνεννόηση και αλληλεγγύη από το δικό μας ΤΟΠΙΚΟ μετερίζι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος