FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Ζαφειρόπουλος: Νέα Προκήρυξη 8Κ/2020 και αποστολή δικαιολογητικών για την Προκήρυξη 6Κ/2020

Ημερομηνία: 17-12-2020 | Συντάκτης:

Ο δρόμος προς την εργασία

Μια νέα Προκήρυξη έχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και λίγες μέρες μετά από την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ και θα ακολουθήσει τις διαδικασίες ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.asep.gr του ΑΣΕΠ. Αυτή είναι η 8Κ/2020 (23 θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και η κατάταξη θα πραγματοποιηθεί μόνο με βάση τα δικαιολογητικά που καταθέτουν οι υποψήφιοι. Παράλληλα το ΑΣΕΠ έχει απευθύνει πρόσκληση για την αποστολή δικαιολογητικών σε υποψηφίους (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ,ΥΕ) της Προκήρυξης 6Κ/2020 μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8Κ/2020

Περιγραφή

Προκήρυξη πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας είκοσι τριών (23) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή», στην Ανώνυμη Εταιρία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας – ΔΕΔΔΗΕ A.E.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας), στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης – Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε. (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης), στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων).

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), δεκαεπτά (17) θέσεις.

Κλάδων / Ειδικοτήτων: ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΕ ΘΕΟΛΟΓΩΝ, ΠΕ ΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Υ1/Α), ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ / Επιστήμης των Υπολογιστών (SOFTWARE) και ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ.

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τρείς (3) θέσεις.

Κλάδων / Ειδικοτήτων: TΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ / Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων (HARDWARE), TΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.

Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), τρείς (3) θέσεις.

Κλάδων / Ειδικοτήτων: ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ και ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ.

ΑΣΕΠ: Έως την Παρασκευή (18/12) αιτήσεις για 199 θέσεις (links) | workenter.gr

Προθεσμία αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 28 Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Χρήσιμη πληροφορία

Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο Α.Σ.Ε.Π. ολοκληρώνεται επιλέγοντας «Οριστικοποίηση». Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης, η ημερομηνία υποβολής και η ένδειξη κατάστασης «Υποβλήθηκε χωρίς δικαιολογητικά» εμφανίζονται στον Κατάλογο ηλεκτρονικών αιτήσεων. Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.

Περισσότερες Πληροφορίες

Κέντρο Ακαδημαϊκής & Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας «exousiodotisi.GR»

Τηλέφωνο: 6973395041 email: exousiodotisi@gmail.com web: www.exousiodotisi.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος