FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ηλιαχτίδα αισιοδοξίας για επανεκκίνηση

Ημερομηνία: 17-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η απόφαση της Γ.Γ.Α. που ανακοινώθηκε το περασμένο Σάββατο περί έναρξης των προπονήσεων στη Σούπερ Λιγκ 2, καθώς και στο βόλεϊ είναι μια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας εν μέσω της πανδημίας που μαστίζει τη χώρα. Είναι μια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας ότι από Γενάρη πιθανόν να ανάψει το πράσινο φως για τη Γ΄ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα.

 

Εικασίες

Στο μεταξύ οι παράγοντες των σωματείων Γ΄ Εθνικής κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Κάνουν εικασίες που μεταφράζονται σε δηλώσεις για το τι μπορεί να γίνει μελλοντικά. Το ίδιο και οι παράγοντες των τοπικών σωματείων που είναι πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τοπικών κατηγοριών.

 

Έφυγαν οι ξένοι

Επί του παρόντος δύο σωματεία του ομίλου μας, η Ζάκυνθος και η Αχαϊκή, άφησαν τους ξένους ποδοσφαιριστές τους να φύγουν, αφού η απραξία συνεχίζεται. Η ομάδα που προπονεί ο Γαβριλόπουλος έχει τρεις ξένους (Φουσέκα, Σάντος και Τσαμπίρι) που ήδη αναχώρησαν για τις πατρίδες τους και αν αλλάξουν τα δεδομένα θα ειδοποιηθούν να επιστρέψουν. Το ίδιο θα έκαναν και οι ξένοι των υπολοίπων ομάδων.

 

Διαιτητικό

Μια ενδιαφέρουσα φάση έγινε στο παιχνίδι ΠΑΟ-Γιάννινα που από διαιτητικής πλευράς αξίζει να προσεχτεί. Στο 32΄ σε σουτ του Μακέντα ο Σάλιακας απέκρουσε με το χέρι εντός περιοχής. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη. Όμως είχε κάνει λάθος. Η μπάλα στη φάση δεν είχε κατεύθυνση στα δίχτυα και ο Παπαδόπουλος έπρεπε να δώσει κίτρινη. Την κατάσταση έσωσε ο WAR Ρούμπερτι (Ολλανδός), που συμβούλεψε το ρέφερι να δώσει μόνο κίτρινη. Έτσι επανορθώθηκε μια αδικία σε βάρος του Γιαννιώτη παίκτη, ο οποίος πήρε μόνον κίτρινη.

*Διαιτητικό το σχόλιο, αλλά αξίζει τον κόπο.

 

Ο Σαραμαντάς

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Πυργιώτης αμυντικός της Λαμίας Γ. Σαραμαντάς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Από τους καλούς παίκτες ο Γιώργος που ξεκίνησε από τον Ηρακλή Πύργου και κάνει σπουδαία σταδιοδρομία στη Σούπερ Λίγκα, «έφαγε» μια κίτρινη στο α΄ ημίχρονο που μπορούσε να μην τη δώσει ο ρέφερι Βάτσιος στο 73΄ και στο 81΄ είχε άλλη άτυχη στιγμή  με τη μπάλα να πηγαίνει στο χέρι του και να βλέπει δεύτερη κίτρινη και να αποβάλλεται. Από το λεπτό εκείνο άρχισε η κατάρρευση για την ομάδα της Φθιώτιδας.

*Αυτά για ένα δικό μας παιδί.

 

Ευχές

Γιόρταζε προχθές ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών  ο Σπύρος Βασιλείου και βασικός συνεργάτης του δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου στο δήμο Πηνειού. Δέχτηκε ευχές από φίλους και γνωστούς και η δεξίωση με δείπνο (όπως άλλοτε) δεν έγινε, λόγω της πανδημίας.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος