FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, η Ελένη Τσόπελα-Γαβριλιάδη

Ημερομηνία: 21-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την υποψηφιότητα της εκπαιδευτικού κας Ελένης Τσόπελα – Γαβριλιάδη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Τσόπελα – Γαβριλιάδη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας και για την συνεργασία τους τα τελευταία πέντε χρόνια από την θέση της αντιπροέδρου της Α’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ονειρεύομαι για τον τόπο μου καλύτερες μέρες, αρκεί να σταματήσει επιτέλους αυτή η κατάρα,  που κληρονομήσαμε από τον παρελθόν μας, του «διαίρει και βασίλευε»!

Επειδή είμαι άνθρωπος που με χαρακτηρίζει, κυρίως, η πράξη και όχι η θεωρεία, πέντε ολόκληρα χρόνια δουλεύω εθελοντικά υπηρετώντας πολύπλευρα το δήμο μας. Γι’ αυτό θα μιλήσω με αλήθειες και όχι με ψέματα και υποθέσεις!

Έχοντας αναλάβει, ως αντιπρόεδρος, έναν ευαίσθητο και νευραλγικό κομμάτι της κοινωνίας μας, τη Σχολική Επιτροπή, και όντας εκπαιδευτικός, αντιμετώπισα όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη σχολική πράξη με ιδιαίτερη ευαισθησία και πλουραλισμό.

Και με τη συνεργασία όλων η σημερινή εικόνα των σχολικών κτιρίων μαρτυράει το έργο μας! Το έργο του δημάρχου μας είναι μεγάλο, αλλά δεν φαίνεται ακόμα. Μοιάζει με το σπόρο που σπέρνει ο γεωργός το φθινόπωρο για να ανθίσει την άνοιξη! Μη βιάζεστε, λοιπόν, να βγάλετε συμπεράσματα και να μας απαξιώσετε! Τα καλύτερα έπονται!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος