FOLLOW US: facebook twitter

Συνδυασμός «Πολιτών ∆ράση» δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Χατζόπουλο

Ημερομηνία: 21-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Αγαπητοί Συµπολίτες,

Η απαίτηση της εποχής που διανύουµε είναι η συνέργεια των Πολιτών σε δράση, από ένα ΝΕΟ Συνδυασµό που αποφασιστικά µε συνείδηση στο κοινό κα- θήκον θα υπηρετήσει µε σθένος και εντιµότητα την διαφάνεια και την τοπική κοι- νωνία.

Οµάδα συµπολιτών µας που πιστεύουν σε αρχές και αξίες στην καθηµερι- νότητα µας, µου ανέθεσαν την µεγάλη ευθύνη να εκπροσωπήσω το νέο Συνδυα- σµό Αρχών και Αξιών, τον Συνδυασµό «Πολιτών ∆ράση».

Με λένε Γιώργο Χατζόπουλο και γεννήθηκα το 1970 στα Μακρίσια της Ηλείας, που ανήκουν στο ∆ήµο Ανδρίτσαινας Κρεστένων. Είµαι µόνιµος κάτοικος και ενεργός πολίτης του ∆ήµου, που από 14 ετών, τον έχω υπηρετήσει από διάφορες θέσεις κι επάλξεις.

Ποτέ δεν έχω δεχτεί ανταµοιβές για τη δουλειά που προσφέρω καθώς βλέπω ως µέγιστο καθήκον ενός πολίτη, να κάνει ό,τι µπορεί για την κοινότητα και τους ανθρώπους που απαρτίζουν το ∆ήµο του.

Για ολόκληρο τον δήµο Ανδρίτσαινας Κρεστένων κι όλους τους ανθρώπους, που µαζί τους µοιραζόµαστε τις ευθύνες και τις δυσκολίες της καθηµερινότητας, αποφασίσαµε να υψώσουµε το ανάστηµά µας και τη φωνή µας. Αποφασίσαµε να βγούµε στις ∆ηµοτικές επάλξεις από τη Θεισόα µέχρι το Σαµικό κι όλοι µαζί, να κάνουµε την έξοδο απ’ τη λήθη.

Ήρθε η ώρα για «Πολιτών ∆ράση».

Για το Συνδυασµό «Πολιτών ∆ράση» για το ∆ήµο και τους Ανθρώπους.

Ο Υποψήφιος ∆ήµαρχος για το ∆ήµο Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

Γιώργος Χατζόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος