FOLLOW US: facebook twitter

Ο Ζιάκας Βαγγέλης στον συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας» μαζί με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

Ημερομηνία: 21-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η ελπίδα στον τόπο μας έρχεται με την συμμετοχή στον συνδυασμό μας νέων και καταξιωμένων συμπολιτών μας. Φρέσκιες ιδέες, διάθεση προσφοράς, γνώσεις και ικανότητες, αποτελούν τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων του συνδυασμού μας . Οι συμπολίτες μας θέλουν την αλλαγή στον τόπο μας. Ο Βαγγέλης και όλοι εμείς στον συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας» θέλουμε και μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα.

Παναγιωτόπουλος Γιώργος

Υποψήφιος Δήμαρχος 

“Να μην συνεχίσουμε να μένουμε θεατές στην ίδια μας τη ζωή  και αδρανείς μπροστά στο μέλλον του τόπου και των παιδιών μας, αλλά να μπούμε μπροστάρηδες για την ανάπτυξη του Δήμου μας”.

Αγαπητές Συμπολίτισσες-τες,

Ενδιαφέρομαι για  το μέλλον του τόπου μου, όχι ως παθητικός θεατής αλλά ως πολίτης που διεκδικεί, αγωνίζεται, κερδίζει!!! Γι’ αυτό και δηλώνω “παρών” στην ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του Γιώργου Παναγιωτόπουλου για ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο σκέψης, διοίκησης, άσκησης πολιτικών, στρατηγικού σχεδιασμού, στόχευσης, παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας που θα μετριέται με έργα,  πράξεις και κοινωνική λογοδοσία.

Αγωνιώ  αληθινά για  το  μέλλον του Δήμου  μας   και  θεωρώ χρέος μου να αφιερώσω τις δυνάμεις μου, τις γνώσεις μου και το χρόνο μου για προσφορά στον τόπο μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, την αλλαγή δηλαδή της νοοτροπίας και του τρόπου άσκησης άμεσης πολιτικής με εφαρμόσιμα αποτελέσματα, συμπορεύομαι  με τον υποψήφιο Δήμαρχο  Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

Είναι για εμένα ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Με σεβασμό στην κρίση των πολιτών!!

Ζιάκας Ευάγγελος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος