FOLLOW US: facebook twitter

Υπερίων Αμαλιάδας: Με Κουτσαύτη και Φωτόπουλο στην Ακαδημία

Ημερομηνία: 10-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Διοίκηση του Υπερίωνα Αμαλιάδας ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή ακαδημιών μπάσκετ, Διονύση Κουκουζέλη, τον ευχαριστεί για την πολυετή συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια. Παράλληλα, έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με τον Γεώργιο Κουτσαύτη προπονητή καλαθοσφαίρισης των Ακαδημιών. Ο Γ. Κουτσαύτης σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών και εργάζεται ως εκπαιδευτικός καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Αγωνίστηκε ως αθλητής της καλαθοσφαίρισης στο ΣΕΦΑ Ανδραβίδας και στην ΑΕ Λεχαινών. Διετέλεσε προπονητής στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής καλαθοσφαίρισης της ΑΕ Λεχαινών και στη γυναικεία ομάδα του ΣΕΦΑ Ανδραβίδας καθώς και στην ομάδα στίβου της ΑΕ Λεχαινών.

Επίσης, ο Υπερίων ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Φωτόπουλο, διπλωματούχο προπονητή καλαθοσφαίρισης και μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ελλάδας, με μεγάλη προσφορά και εμπειρία στο χώρο της καλαθοσφαίρισης στην Ηλεία και στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Γυναικών U18.

«Η αθλητική οικογένεια του Υπερίωνα συνεχίζει να προσφέρει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της καλαθοσφαίρισης με σκοπό την ανάδειξη και την εξέλιξη των ακαδημιών μας. Ραντεβού αρχές Σεπτεμβρίου στα παρκέ», καταλήγει η ανακοίνωση του Υπερίωνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος