FOLLOW US: facebook twitter

Χωρίς εφορευτικές επιτροπές και η β΄ Κυριακή

Ημερομηνία: 03-06-2019 | Συντάκτης:
 Την κατάσταση έσωσαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και ο γραμματέας-Χωρίς προβλήματα στα Πρωτοδικεία Πύργου και Αμαλιάδας η διαδικασία
-Σήμερα μετά το μεσημέρι θα ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την επικύρωση των αποτελεσμάτων

Χωρίς προβλήματα αλλά με την γενικότερη απουσία των μελών των Εφορευτικών Επιτροπών, εξελίχθηκε η χθεσινή εκλογική διαδικασία την Ηλεία. Η στελέχωση των εκλογικών τμημάτων ήταν ελλιπής, στις περισσότερες περιπτώσεις τους ψηφοφόρους εξυπηρετούσαν ο δικαστικός αντιπρόσωπος και ο γραμματέας, ενώ αυτή τη φορά δεν ήταν έντονη και η παρουσία των εκλογικών αντιπροσώπων που την περασμένη Κυριακή βοήθησαν σημαντικά στην εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Όπως μας ενημέρωσαν και από το Πρωτοδικείο Πύργου και από το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, δεν σημειώθηκε σχεδόν κανένα πρόβλημα, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ήταν στις θέσεις τους και όπου χρειάστηκε έγινε αναπλήρωσή τους, οι κάλπες άνοιξαν σ ε όλα τα εκλογικά τμήματα του νομού στις 7 το πρωί κανονικά και έκλεισαν στις 7 το απόγευμα. Η διαδικασία της ψηφοφορίας ήταν πανομοιότυπη με εκείνη της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έδωσε το Πρωτοδικείο Ηλείας, η καταμέτρηση στων ψηφοδελτίων θα αρχίσει σήμερα μετά το μεσημέρι και στα δύο Πρωτοδικεία, Πύργου και Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος