FOLLOW US: facebook twitter

Αισιοδοξία και χαμόγελα στην κάλπη του β’ γύρου

Ημερομηνία: 03-06-2019 | Συντάκτης:

Δήμος Πύργου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Τάκης Αντωνακόπουλος

Χαμογελαστός και αισιόδοξος, εμφανίστηκε στο 4ο δημοτικό σχολείο Πύργου, όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.  «Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα και σίγουροι πως θα συνεργαστούμε με όλους. Οι συνεργασίες είναι ανθρώπινη ανάγκη, είναι στοιχείο προόδου, είναι στοιχείο δημιουργίας πολιτισμού και πολιτικού αποτελέσματος.

Έτσι θα συνεχίσουμε, ακόμα και αυτοδυναμία να είχαμε θα κάναμε συνεργασίες. Καλούμε όλους την επόμενη ημέρα να επιδείξουν αυτό το πνεύμα ενότητας, αυτόν τον πολιτισμό που επιδείχθηκε κατά τις προεκλογικές ημέρες και να πάμε σε έναν άλλο Πύργο, τον Πύργο που αξίζουμε».

Κώστας Νικολούτσος

«Αναμένουμε την ετυμηγορία του Πυργιώτικου λαού για τον τρόπο που θέλει να διαχειριστεί κανείς τα κοινά της πόλης» δήλωσε από το 2ο γυμνάσιο Πύργου ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Κώστας Νικολούτσος προσερχόμενος στην κάλπη.

«Έχουμε μία καινούργια εποχή και σε αυτήν την κατεύθυνση πιστεύω ότι όλοι θα κινηθούμε εποικοδομητικά ώστε και με το σχέδιο Κλεισθένης να έχουμε μια αποτελεσματική διαχείριση των κοινών του δήμου. Ευελπιστώ ότι το αποτέλεσμα θα ανταμείψει την προσδοκίες του λαού μας»,

Δήμος Ήλιδας

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

Αισιόδοξος ότι οι πολίτες του Δήμου Ήλιδας, θα τον επιλέξουν ώστε να ολοκληρώσει τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, εμφανίστηκε στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Γιάννης Λυμπέρης

Κερδισμένος από την πρώτη Κυριακή, δήλωσε πως είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης από το 1ο δημοτικό σχολείο Αμαλιάδας, υποστηρίζοντας ότι ορθώς έχουμε επαναληπτικές για την περιφέρεια όχι όμως και για το Δήμο Ήλιδας. «Ευτυχώς ή δυστυχώς την πρώτη Κυριακή είχαμε απόλυτη πλειοψηφία, αυτό φάνηκε στην καταμέτρηση των δελτίων των άκυρων όταν τα ζητήσαμε στο πρωτοδικείο».

Δήμος Ανδρίτσαινας Κρεστένων

Σάκης Μπαλιούκος

Αισιόδοξος για τα αποτελέσματα των εκλογών, δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων και εκ νέου υποψήφιος Σάκης Μπαλιούκος  τονίζοντας πως όποια κι αν είναι η ετυμηγορία του κόσμου, οφείλουμε να την σεβαστούμε και από Δευτέρα, να δρομολογήσουμε τα πράγματα όπως πρέπει, σε μία περιοχή η οποία έχει βρει βηματισμό. «Εμπρός λοιπόν να ξεκινήσουμε αύριο με νέες δυνάμεις, με τα νέα παιδιά τα οποία μπήκαν μέσα στο Δήμο, με όλους μαζί, με τους πολίτες μας να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτήν την περιοχή που τόσο πολύ αγαπάμε».

Τάκης Δημητρουλόπουλος

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης, και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων Τάκης Δημητρουλόπουλος ο οποίος εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε δήλωσε πως «Εμείς και σε αυτές τις εκλογές, προσπαθήσαμε με αξιοπρέπεια και δημοκρατικά, να εκφράσουμε τον προγραμματικό μας λόγο και να πείσουμε τους συμπολίτες μας, να στηρίξουν την παράταξή μας, πιστεύοντας ότι μπορούμε να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο».

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

Θύμιος Κοτζάς

Από την Κλινδιά όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας και εκ νέου υποψήφιος Θύμιος Κοτζάς, αναφέρθηκε στις συνεργασίες που επιβάλλει ο «Κλεισθένης» τονίζοντας ότι συνεργάστηκαν με την παράταξη του κ. Αηδόνη πριν το β’ γύρο ώστε να τεθεί η απόφαση τους αυτή από την κρίση των πολιτών.

Γιώργος Γεωργιόπουλος

«Την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες της αρχαίας Ολυμπίας έδωσαν στο συνδυασμό μας «ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη» δήλωσε από τη Μουριά ο υπ. Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος προσθέτοντας ότι «αυτή την Κυριακή οριστικοποιούν την επιλογή τους. Επισφραγίζουν τη νίκη της παράταξης μας. Επιλέγουν το νέο δήμαρχο τους».

Δήμος Πηνειού

Σάκης Γεωργόπουλος

Αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού Σάκης Γεωργόπουλος. Όπως είπε, «είναι μια μέρα γιορτής για την δημοκρατία και πιστεύω με χαμόγελο και αισιοδοξία, θα στείλουν το μήνυμα της ελπίδας, της ανανέωσης, της νέας πνοής. Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα σε ένα καλύτερο αύριο».

Ανδρέας Μαρίνος

«Ο λαός του δήμου Πηνειού ψηφίζει έναν δήμαρχο, που από ότι φαίνεται και από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, έχει καθαρή εντολή να υπηρετήσει με διαφάνεια το συμφέροντα των πολιτών» δήλωσε από το Καρδιακαύτι ο υπ. Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος κάνοντας αναφορά και στη συνεργασία με την παράταξη «Νέα Εποχή» που τους δίνει την συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου. «Κατέχουμε 16 έδρες από τις 27, έδρες ικανές για να οδηγήσουν σε κάθαρση και σε διαφάνεια τον δήμο και την διαχείρισή του».

Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης

Διονύσης Μάλιαρης

Την ανησυχία του για την μεγάλη αποχή των πολιτών από την εκλογική διαδικασία, εξέφρασε από τα Λεχαινά, ο υπ. Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Διονύσης Μάλιαρης ενώ τόνισε ότι ο κόσμος θα κρίνει τον κατάλληλο για να διαχειριστεί την καθημερινότητα και τα προβλήματα του.

Γιάννης Λέντζας

Με χρωματιστά καπνογόνα, υποδέχτηκαν τον υπ. Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα οι ψηφοφόροι του, στο εκλογικό τμήμα που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Όπως είπε, η κρίσιμη ώρα της επιλογής έφτασε, υποστηρίζοντας ότι από Δευτέρα, ξεκινά δουλειά! «Η Νέα Πορεία του Δήμου δε μπορεί και δεν πρέπει να αφορά μονο ένα πρόσωπο και τους στενούς του συνεργάτες αλλά όλους τους δημότες. Μόνο μέσα από συνεργασίες μπορούμε να δώσουμε αναπτυξιακή ώθηση στο Δήμο μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος