FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Θύελλα 2-0: Επέστρεψε στις νίκες

Ημερομηνία: 25-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες και 1 ήττα), ο Ξενοφών επέστρεψε στα τρίποντα με αντίπαλο τη Θύελλα Καταραχίου, με σκορ 2-0, το Σάββατο στην Κρέστενα. Στο 44΄ από ασίστ του Μούτσου, ο Δημάκης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, η πίεση της οποίας καρποφόρησε λίγο πριν εκπνεύσει το α΄ ημίχρονο. Στο 57΄ ο παίκτης-προπονητής του Α.Ο. Ξενοφών με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το  2-0.  Στο 70΄ ο Μπρης από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ. Η Θύελλα στο 28΄ και στο 35΄  είχε δύο σουτ με τον Τσιγκούνη και του Κότσι από το ύψος της μεγάλης περιοχής που δεν βρήκαν δίχτυα. Στο 82΄ ο Κωστόπουλος σούταρε από δεξιά μέσα στην περιοχή και απέναντι από τον Κουτρουμπή, αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος (77΄ Στ. Ζαπάντης), Αναμουρίδης, Κολόκας, Π. Κουτσογιαννάκης (60΄ Χαραλαμπόπουλος), Μιλοσέσκι, Δημάκης, Μούτσος, Μ. Παναγόπουλος (70΄ Μπουτσικάκης), Μπρης (75΄ Νικολόπουλος).

Θύελλα: Αθανασόπουλος, Τσιμάνης, Σούφης, Φώτης, Δεσύλλας, Τζουβάνης, Κορδός, Τσιγκούνης, Κουρούμαλος (71΄ Κλάδης), Κωστόπουλος, Κότσι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος