FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Ολυμπιακός Ζαχάρως 1-1: Ισοπαλία στο 95΄ από… σπόντα!

Ημερομηνία: 25-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Προοδευτική και Ολυμπιακός Ζαχάρως αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα του Σταύρου Μεντή να χάνει για άλλη μια φορά φέτος βαθμούς στα… χασομέρια. Οι ερυθρόλευκοι, αφού είχαν δύο δοκάρια με τον Παπαγεωργίου στο 30΄ και τον Παναγόπουλο στο 70΄,  προηγήθηκαν στο 85΄ με πλασέ του Κατσιώλη αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Προοδευτική ισοφάρισε με ανέλπιστο τρόπο. Ο Μπουρλάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπαγεωργίου απομάκρυνε τη μπάλα με κεφαλιά, αυτή προσέκρουσε στο κεφάλι του Σπηλιωτόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα του Τσάμπρα!  Κάπως έτσι, με την τύχη να γυρίζει τη πλάτη στον Ολυμπιακό, για τέταρτη φορά φέτος στις καθυστερήσεις, το παιχνίδι έληξε 1-1 και  η Προοδευτική απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τα πλέι-άουτ.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Σαμπατάι (63΄ Βασιλόπουλος), Λιάκος, Ορλώφ, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής, Λ. Σάμαρης, Ν. Σάμαρης (75΄ Χαλούλος), Μπουρλάκης, Νικολετάκης.

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κύτταρης, Οικονομίδης, Καββαθάς, Έλιοτ (57΄ Τζέιμς), Κατσιώλης, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπιμπής (90+΄ Σπηλιωτόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος