FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Ηλειακός Β. 2-0: Σταθερά στην 3η θέση

Ημερομηνία: 17-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών επέστρεψε στις νίκες με αντίπαλο τον Ηλειακό Βαρθολομιού (2-0) κι έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μιας θέσης στην τετράδα που οδηγεί στα πλέι-οφ. Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο αλλά και άτυχη καθώς είχε τρία δοκάρια: με κεφαλιά του Διονυσόπουλου έπειτα από κόρνερ, με τον Θεοχαρόπουλο σε σουτ από κοντά και με κεφαλιά του Δημάκη. Τελικά άνοιξε το σκορ στο 57΄ με τον Μπακατσέλο, από ασίστ του Πάρη Κωνσταντόπουλου. Στο 70΄ είχε και τέταρτο δοκάρι σε μακρινό σουτ του Μιλοσέσκι (βρήκε τη μπάλα ο Βύτανος) και το τελικό 2-0 ήρθε στο 88΄ με γυριστό σουτ του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου, έπειτα από σέντρα του Αντύπα. Νωρίτερα, στο 80΄, ο Ηλειακός, που αγωνίστηκε χωρίς Ραυτόπουλο, Π. Τσουκαλά, είχε ένα φάουλ που έδιωξε σε κόρνερ ο Δασκαλόπουλος.

Ξενοφών: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Πλατανίτης, Κολόκας, Θεοχαρόπουλος (56΄ Αντύπας), Π. Κωνσταντόπουλος, Π. Κουτσογιανάκης (62΄ Χαραλαμπόπουλος), Μιλοσέσκι, Διονυσόπουλος (85΄ Θ. Κωνσταντόπουλος), Μπακατσέλος (75΄ Μπατζάκας).

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Ράπτης, Α. Μαργαρώνης, Πανόπουλος, Κατσίγιαννος, Δ. Τσουκαλάς, Κότσιφας, Παπαδόπουλος, Μαρινοφ (60΄ Κορκός), Σπ. Μαργαρώνης (70΄ Ρουμελιώτης), Τσιράκης (75΄ Καψής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος