FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Ολυμπιακός Σαβαλίων 2-1: Ασταμάτητη η Δόξα

Ημερομηνία: 17-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έκαμψε την αντίσταση και του φορμαρισμένου Ολυμπιακού

 

Η Δόξα Ν.Μανολάδας συνέχισε την εντυπωσιακή φετινή της πορεία, κερδίζοντας και τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό Σαβαλίων, με 2-1 το Σάββατο στο «Β. Μουρκιώτης». Η ομάδα του Γιώργου Λαγού έφτασε έτσι τις 8 νίκες τους τελευταίους 9 αγώνες και συνεχίζει να βρίσκεται στο -4 από τον πρωτοπόρο Αίαντα.

Η Δόξα μπήκε δυνατά και στο 8΄ άνοιξε το σκορ με «κεραυνό» του Βασιλόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε δύο λεπτά μετά, όταν ο Νικολόπουλος έστρωσε τη μπάλα στον Ρούνη, ο οποίος με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 12΄ η Δόξα είχε κεφαλιά του Κουλούρη ξυστά άουτ και στο 15΄ ο Ολυμπιακός απάντησε στις ευκαιρίες, όταν από πλάγιο του Μπουγονικολού προς την μεγάλη περιοχή, ο Αντωνόπουλος έκανε το τακουνάκι και ο Κανελλόπουλος απέκρουσε.  Στο 36΄ ένα σουτ του Δημητρόπουλου πέρασε άουτ και στο 40΄ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σταυρούλια.

Στο 48΄ ο Βασιλόπουλος από ασίστ του Καλογερόπουλου βρέθηκε τετ-α -τετ, αλλά ο Πλατής απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια. Και στο 56΄ έγινε το 2-1, όταν από κόρνερ του Γιώργου Πολίτη, η μπάλα έφτασε στον Παπαδάτο, που με ωραίο γυριστό σουτ, την έστειλε στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι στο 70΄ είχαν σουτ του Αβραμόπουλου, το οποίο έδιωξε ο Κανελλόπουλος και στο 80΄ ένα διαγώνιο σουτ του Ρούνη που έφυγε λίγο άουτ. Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 83΄, για τράβηγμα μέσα στην περιοχή του Νικολόπουλου.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Παπαδάτος (85΄ Μπλετσάκης), Πυρρής, Ιωάννου (67΄ λ.τρ. Κατσίνας), Τσιρίκος, Κουλούρης, Πολίτης, Παναγόπουλος (72΄ Κολτσίδας), Καλογερόπουλος (80΄ Μηλαδόπουλος), Βασιλόπουλος.

Ολυμπιακός Σ.: Πλατής, Μπουγονικολός, Παρασκευόπουλος (85΄ Τσακοπιάκος), Χοτζάι, Μ. Μαρκόπουλος, Χ. Μαρκόπουλος, Αβραμόπουλος, Σταυρούλιας, Αντωνόπουλος, Ρούνης, Νικολόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος