FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας-Κουρτέσι 1-1: Μαζεύει βαθμούς ο ΑΠΟΚ

Ημερομηνία: 17-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου απέσπασε άλλον ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής, στο Ενωσιακό της Σπιάντζας κόντρα στον Πέλοπα (1-1), ο οποίος παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις των πλέι-άουτ.

Ο Πέλοπας απείλησε πρώτος και σκόραρε μόλις στο 5΄ με τον Θάνο Γεωργίου που επωφελήθηκε από το λάθος της άμυνας του ΑΠΟΚ, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα, φτάνοντας τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 28΄ ο Ντίνος Καπώνης ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ και αφού πρώτα έδιωξε πρόσκαιρα ο Μικελόπουλος.

Στο 34΄ το απευθείας φάουλ του Π. Πλατή απέκρουσε ο Τριχάς και στο 44΄ η κεφαλιά του Αλέξη Σπ. Καπώνη από κόρνερ του Κουρκουμέλη πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη ο Πέλοπας είχε αρκετές ευκαιρίες για το 2-1, αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ Τριχά. Στο 53΄ από κόρνερ του Κανελλόπουλου, την κεφαλιά του Δαβουρλή έδιωξε σε κόρνερ ο Τριχάς και στη συνέχεια της φάσης, μετά από νέο κόρνερ, ο Νίκος Παναγόπουλος σούταρε, αλλά ο Τριχάς απέκρουσε ξανά σωτήρια.

Στο 68′ το σουτ του Μπαχούρου έφυγε άουτ και στο 72΄ ο Τριχάς είπε νέο «όχι» στον Χάρη Κανελλόπουλο αυτή τη φορά.

Η τελευταία καλή φάση ήταν και πάλι για τον Πέλοπα, στο 84΄, με ένα απευθείας φάουλ του Π. Πλατή που πέρασε λίγο άουτ.

Πέλοπας: Μικελόπουλος Βασιλόπουλος, Π. Πλατής, Παπαγεωργίου (46′ Παναγόπουλος), Καλαθάς, Δ. Πλατής (70′ Ε. Πλατής), Γεωργίου, Αστερόπουλος, Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος (53′ Δαβουρλής), Νικολόπουλος (46′ Μπαχούρος).

Κουρτέσι: Τριχάς, Φιλιππακόπουλος, Μητρόπουλος, Κουλούρης, Διαμαντόπουλος, Α. Σπ. Καπώνης (89′ Α.Α. Καπώνης), Α Κόσκορης (95′ Χαϊντάρι), Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Κ. Καπώνης, Αντωνόπουλος (63′ Μαράτος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος