FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Δόξα Ν.Μ.: 0-0 Λευκή ισοπαλία στη… λασπομαχία!

Ημερομηνία: 14-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξενοφών και Δόξα Ν.Μανολάδας κόλλησαν στο μηδέν στο λασπώδες τερέν του γηπέδου της Κρέστενας. Μοναδική καλή φάση στο α΄ ημίχρονο για τους γηπεδούχους, στο 25΄ η κοντινή προβολή του Ηλιόπουλου που πέρασε λίγο άουτ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Κουλούρης βρέθηκε σε θέση για γκολ στο 40΄ αλλά σούταρε άουτ. Στο β΄ ημίχρονο ο Ξενοφών πίεσε περισσότερο, αλλά ο γκολκίπερ της Δόξας, Κώστας Σταθόπουλος, ήταν σε καλή μέρα και στο 50’ νίκησε στο τετ -α -τετ τον Παναγόπουλο.  Στο 55’ μετά από φάουλ του Μιλοσέσκι και απόκρουση του γκολκίπερ των «μελανόλευκων», ο Αναμουρλίδης αστόχησε  από κοντά και δυο λεπτά μετά, ο Παναγόπουλος πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 85’, ο Χαραλαμπόπουλος σούταρε διαγώνια, αλλά  ο Σταθόπουλος απέκρουσε και κράτησε έτσι τον πολύτιμο βαθμό για τη Δόξα.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος, Κολόκας, Αναμουρλίδης, Μιλοσέσκι, Τ. Κουτσογιαννάκης (85’ Χαραλαμπόπουλος), Πλατανίτης (20’ λ.τρ. Π. Κουτσογιαννάκης), Δημάκης, Παναγόπουλος (70’ Κουής), Μπουτσικάκης.

Δόξα Ν.Μ. : Σταθόπουλος, Χαβαριώτης (70΄ Φωτόπουλος), Μπλετσάκης, Χριστόπουλος, Κυριαζής, Καμαρινός, Δημητρόπουλος, Τσιρίκος (85΄ Α. Μπακάλης), Καζαντζής, Κουλούρης, Ν. Μπακάλης (75΄ Αναγνωστόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος