FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Θύελλα 2-1: Νίκη ελπίδας για Ολυμπιάδα

Ημερομηνία: 14-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ολυμπιάδα πήρε το ντέρμπι παραμονής με τη Θύελλα, με σκορ 2-1. Η ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου, αφού είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Δημοσθένη Γεωργίου στο 10΄, άνοιξε το σκορ στο 25΄ με πλασέ του 15χρονου Νίκου Ροδόπουλου, με τη Θύελλα να διαμαρτύρεται για οσφάιντ.  Στο 50΄ ο Ροδόπουλος πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση και η Θύελλα ισοφάρισε στο 57΄ με κεφαλιά του Κάρδαρη, από  κόρνερ του Κωστόπουλου. Νωρίτερα, στο 54΄ οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Διαμαντάκου με 2η κίτρινη. Στο 60΄ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μια υπόδειξη οφσάιντ στον Κάρδαρη σε αντεπίθεση. Στο 65΄ ο Κάρδαρης έβγαλε μπαλιά στον Τσιγκούνη αλλά δεν πρόλαβε για λίγο να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 70΄ ο Κωνσταντόπουλος της Ολυμπιάδας βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Τόλια μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής Γεωργόπουλος έδειξε πως δεν υπάρχει παράβαση. Στο 80΄ κι ενώ έβγαινε μόνος από αριστερά ο Κάρδαρης, υποδείχτηκε ξανά ως οφσάιντ και στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο προπονητής της Θύελλας, Γιάννης Γκότσης, για έντονη διαμαρτυρία στο βοηθό διαιτητή.

Εν τέλει στις καθυστερήσεις, η Ολυμπιάδα έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Θανάση Καλαντζή, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κολοβάδη.

 

Ολυμπιάδα: Φιλιππόπουλος, Μαραθιάς, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας (46΄ λ.τρ. Ζάνι), Γ. Μπίρμπας, Ι. Φωτακόπουλος, Ν. Ροδόπουλος (90΄ Κ. Καλαντζής), Θ. Καλαντζής, Γεωργίου (46΄ λ.τρ. Κωνσταντόπουλος), Διαμαντάκος, Χρυσ. Αγγελόπουλος (85΄ Δ. Μπίρμπας).

Θύελλα: Κατελούζος, Κορδός, Τσιμάνης (46΄ Γρηγορόπουλος), Φώτης, Τόλιας, Τζουβάνι, Καραχάλιος, Δεσύλλας (47΄ Κάρδαρης), Τσιγκούνης, Αγγελόπουλος, Κωστόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος