FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Ολυμπιακός Σαβαλίων 5-4: Προβάδισμα τίτλου!

Ημερομηνία: 14-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας έκαμψε, μετά την αποβολή, την αντίσταση του Ολυμπιακού

 

Ο Ενιπέας σε ένα ματς που θύμισε… Αγγλία από πλευράς σκορ, πήρε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων με 5-4 και παράλληλα προβάδισμα (+4) για την πρωτιά στην κανονική περίοδο, ύστερα από την εντός έδρας ισοπαλία του Α.Ο. Ξενοφών με τη Δόξα Ν.Μανολάδας.

Οι καιρικές και οι γηπεδικές συνθήκες στο Λαντζόι ήταν άθλιες και τον αγώνα παρακολούθησαν λιγοστοί φίλαθλοι. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και προς το τέλος του αγώνα έγινε ακατάλληλος. Παράλληλα, ήταν ένα ντέρμπι που σημαδεύτηκε και από 10λεπτη διακοπή, στο 68΄, λόγω διαμαρτυριών των φιλοξενουμένων προς τον βοηθό Ασημακόπουλο για την  υπόδειξη, από την οποία προήλθε το 3ο γκολ του Ενιπέα (3-2). Εκεί αποβλήθηκε παράγοντας των γηπεδούχων για επεισόδιο με παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ το ματς τελείωσε με 12 λεπτά καθυστέρηση! Ο αγώνας πάντως, κρίθηκε ουσιαστικά στην αποβολή του Μπούτσι στο 80΄ καθώς οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 17΄με ατομική προσπάθεια και σουτ στην απέναντι γωνία του Μπούτσι, για να έρθει στο 23΄ η ισοφάριση με πέναλτι του Τριανταφύλλη έπειτα από χέρι του Χοτζάι μέσα στην περιοχή στη σέντρα του Γκουβέρου. Στο 39΄ο Δούλος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Γκρίλλα, έδωσε προβάδισμα στον Ενιπέα, με το σκορ  ημιχρόνου να είναι το 2-1. Στο 66΄ο Κώστας Τσακοπιάκος ισοφάρισε σε 2-2, ύστερα από σουτ του Λάμπη Μαρκόπουλου που απέκρουσε ασθενώς ο Κουρλός, για να έρθει ο Καλαντζής στο 68΄ να κάνει το 3-2 με σουτ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Δούλου. Στο 78΄, ο Μπούτσι με περίφημη ατομική ενέργεια ισοφάρισε εκ νέου ( 3-3), όμως στο 80΄ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Ο Ενιπέας πίεσε και στο 83΄ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά έκανε το 4-3 και στο 90΄ ο Στροφύλλας  με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 5-3. Στο 94΄, ο Χοτζάι, διαμόρφωσε το τελικό 5-4.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Γκουβέρος, Γιαννακόπουλος, Κωτσάκης, Καλαντζής και Γκρίλλας, ενώ από τον Ολυμπιακό οι Μπούτσι, Μάρκος και Λάμπης Μαρκόπουλος καθώς και ο Χοτζάι.

Ο διαιτητής Χρήστος Κούλης σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ήταν καλός, αποφεύγοντας τις πολλές κίτρινες κάρτες.

 

Ενιπέας: Κουρλός, Γκουβέρος, Βαγγόπουλος, Γιαννακόπουλος, Κωτσάκης, Καλαντζής, Γκρίλλας (75΄Αστερόπουλος), Δούλος, Στροφύλλας, Τριανταφύλλης (90+΄Φερεκίδης), Μπατζακόπουλος (88΄Καραβατάς).

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Ν. Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Χ. Μαρκόπουλος, Κ. Τσακοπιάκος, Αβραμόπουλος, Γιαννακόπουλος, Σταυρούλιας, Μπούτσι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος