FOLLOW US: facebook twitter

Βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες μαθητές των Λυκείων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 22-04-2023 | Συντάκτης:

«Ηθική ανταμοιβή των κόπων τους»

Σε τρεις ειδικές τελετές στα Λεχαινά, στην Ανδραβίδα και στη Βάρδα

Τους επιτυχόντες μαθητές των Λυκείων που πέτυχαν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων βράβευσε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, σε τρεις ειδικές τελετές πραγματοποιηθήκαν στα Λεχαινά, στην Ανδραβίδα και στη Βάρδα από 18 έως 20 Απριλίου.

Ειδικότερα, την Τρίτη 18 Απριλίου η τελετή βράβευσης έγινε στο Σινέ Άστρον στα Λεχαινά, την Τετάρτη 19 Απριλίου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ανδραβίδας, όπου έγιναν και τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης, και την Πέμπτη 20 Απριλίου η τελετή βράβευσης έγινε στο Δημαρχείο της Βάρδας.

«Σκοπός των εκδηλώσεων δεν ήταν άλλος από την ηθική ανταμοιβή των κόπων των παιδιών που παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία κατάφεραν να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο που είχαν θέσει. Σε όλα τα παιδιά ευχόμαστε καλή πρόοδο στις Σχολές τους, επιτυχίες στις επιδιώξεις τους, αλλά και στους μη επιτυχόντες καλή συνέχεια με στόχευση και αγώνα», τόνισε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.

Στις τελετές βράβευσης παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος, ο ιερός κλήρος του Δήμου, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του Δήμου, οι βουλευτές Ηλείας Διονυσία Αυγερινοπούλου, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Διονύσης Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υποψήφιοι βουλευτές και πολιτευτές, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπαιδευτικοί, γονείς των μαθητών, κ.α.

Τις τελετές διοργάνωσε άψογα η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γεωργία Κακαλέτρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος