FOLLOW US: facebook twitter

Β΄ Κατηγορία: Το σήκωσε η Δάφνη-Η τελική βαθμολογία

Ημερομηνία: 21-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φιέστα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Ηλειακό Βαρθολομιού (6-0)-Στα πλέι-οφ Μακρίσια, Διγενής, Καρδαμάς και Πέλοπας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Δάφνη Ανδραβίδας νίκησε και τον Ηλειακό Βαρθολομιού με το εντυπωσιακό 6-0 το Σάββατο για την τελευταία αγωνιστική της Β΄ JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ Κατηγορίας και σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή, παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας, Άρη Κουλούρη που έκανε την απονομή μαζί με τον μεγάλο χορηγό της κατηγορίας, Δημήτρη Αθανασούλη και φυσικά παρουσία και του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Ερνέστο Λυμπέρη  πήραν το πρωτάθλημα αήττητοι με 22 νίκες-4 ισοπαλίες και το γιόρτασαν με σαμπάνιες στο γήπεδο της Ανδραβίδας. Οι παίκτες έλουσαν με σαμπάνιες τον ισχυρό άνδρα της Δάφνης, Γιώργο Τσουραπά, ο οποίος έφτιαξε το καλοκαίρι μια πανίσχυρη ομάδα με παίκτες ανώτερων κατηγοριών και πίστευε εξαρχής ακράδαντα πως η Δάφνη θα στεφθεί πρωταθλήτρια αήττητη, όπως κι έγινε. Η Διοίκηση της Δάφνης είχε ετοιμάσει φαντασμαγορική φιέστα το Σάββατο με μουσική και εκφωνητή, ενώ στο ημίχρονο έπαιξαν ποδόσφαιρο και οι μικροί της ακαδημίας. Το «παρών» έδωσαν και 350 περίπου φίλοι της Δάφνης και όλοι μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η «πριγκίπισσα του κάμπου» επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου, εκεί όπου δικαιωματικά ανήκει με βάση την πλούσια ιστορία της.

Όσο για το παιχνίδι, το ημίχρονο έληξε 1-0 με γκολ του Γεωργιόπουλου και στο β΄ μέρος σκόραραν ξανά ο Γεωργιόπουλος, άλλες δύο φορές, ο Βατσής και ο Κακολύρης (δύο γκολ).

Κατά τα άλλα, μετά και την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, στα πλέι-οφ θα συμμετάσχουν Α.Ο. Μακρισίων, Διγενής Χαριάς, Θύελλα Καρδαμά και Πέλοπας, με τον Α.Ο. Μ. να ξεκινά με 5 βαθμούς και τον Διγενή με 1 (οι άλλες δύο χωρίς βαθμό). Την άνοδο θα πάρει ο πρώτος των πλέι-οφ, ενώ ο δεύτερος μόνο αν προβιβαστεί στη Γ΄ Εθνική ο πρωταθλητής Ηλείας. Ξενοφών.

 Στα πλέι-άουτ θα διεκδικήσουν την παραμονή Κάστρο και Ηλειακός Βαρθολομιού με το πλεονέκτημα βαθμολογικό και έδρας να το έχουν οι Καστρινοί.

Τα αποτελέσματα

Δάφνη- Ηλειακός Β.  6-0

Κάστρο-Κεραυνός Χ.  3-2
Πρόοδος- Μακρίσια  0-5
Διγενής – ΠΑΟ Κακοβάτου  4-1

Πέλοπας-Ολυμπιάδα 1-1
Θύελλα Κ.- Μυρσιναϊκός 2-2

Ολυμπιακός Λ.- Σώστι 3-0 α.α

Η τελική βαθμολογία

(Σε 26 αγώνες)

Δάφνη (86-19) 70

——————————–

Μακρίσια (76-23) 60

Διγενής (70-49) 49

Θύελλα Κ. (55-32) 46

Πέλοπας  (51-37) 45

———————————–

ΠΑΟ Κακοβάτου  (47-40) 44

Ολυμπιάδα (51-45) 38

Κεραυνός Χ.  (45-48)  35

Ολυμπιακός Λ.  (37-53) 32

Μυρσιναϊκός (38-50) 31

————————————

Κάστρο  (43-68) 27

Ηλειακός Β. (35-57) 25

———————————-

Πρόοδος (34-74) 17

Σώστι — –

* O Διγενής έχει έναν μηδενισμό. Ο Κένταυρος Σωστίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia