FOLLOW US: facebook twitter

Άξιος πρωταθλητής Ηλείας ο Ξενοφών, 1-0 τον Ηλειακό

Ημερομηνία: 21-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών αναδείχτηκε άξια πρωταθλητής Ηλείας, στο γήπεδο της Κρέστενας, στον τρίτο και τελευταίο τελικό της Α΄ PLAYSPORTS  Κατηγορίας. H ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου ήθελε έστω μια ισοπαλία για να πάρει τον τίτλο, αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτή, νίκησε 1-0 τον Ηλειακό Λεχαινών και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας.

Είναι το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του που παίρνει ο Ξενοφών και το δεύτερο την τελευταία πενταετία καθώς η τελευταία φορά που το είχε πάρει ήταν το 2019. Μια δίκαιη εξέλιξη καθώς ο Ξενοφών ήταν η πιο σταθερή ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, γνώρισε μόλις μία ήττα και είχε συνολικό απολογισμό 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Το γκολ που έκρινε τον έσχατο τελικό πέτυχε ο «κανονιέρης» του Α.Ο. Ξενοφών στο 16΄ με κεφαλιά από κόρνερ του Μπακατσέλου.

O Ξενοφών, πλέον, θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική μέσω των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ, με πρώτο αγώνα την Πρωτομαγιά, εντός έδρας, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ζακύνθου, Θύελλα Αμπελοκήπων.

Το φιλμ του αγώνα

16΄:  Κόρνερ Μπακατσέλου από αριστερά, κεφαλιά του Πάρη στο πρώτο δοκάρι, στην απέναντι γωνία η μπάλα, 1-0

19΄:  Σέντρα Μπακατσέλου από δεξιά, κεφαλιά Τσίγκρηλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια η μπάλα

26΄:  Απευθείας φάουλ Θ. Αντωνόπουλου, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουτρουμπή η μπάλα

51΄:  Κόρνερ Τσίμπιτση με πάσα στον Δούλο αριστερά μέσα στην περιοχή, δυνατό σουτ μακριά από την εστία η μπάλα

70΄:  Κάθετη Μουσερή στον Πυρρή σουτ από πλάγια αριστερά μέσα στην μικρή περιοχή, βρήκε τη μπάλα ο Κουτρουμπής και πέρασε κόρνερ

76΄:  Σουτ Σκοζάι έξω από την μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Αντωνόπουλος

90+5΄:  Φάουλ Δούλου, γυριστή κεφαλιά Τσακοπιάκου στα χέρια του Κουτρουμπή η μπάλα.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Κρίκος (83΄ Δρακόπουλος), Κολόκας, Αναμουρλίδης, Διαμαντόπουλος, Αστερόπουλος (72΄ Διονυσόπουλος), Σκοζάι, Μπακατσέλος, Κωνσταντόπουλος, Τσίγκρηλας (90΄ Γκότσης).

Ηλειακός: Α. Αντωνόπουλος, Τσαντίλης (82΄ Μάης), Κόστα, Πυρρής, Λαμπρόπουλος, Τσίμπιτσης, Τσακοπιάκος, Δούλος, Καλογερόπουλος, Παρασκευόπουλος, Θ. Αντωνόπουλος (46΄ λ.τρ. Μουσερής).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της «Πρωινής» την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia