FOLLOW US: facebook twitter

TÜV AUSTRIA CoVid Shield για το 5* Olympia Golden Beach Resort & Spa την πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στο Κάστρο Κυλλήνης

Ημερομηνία: 08-10-2020 | Συντάκτης:

To πολυβραβευμένο 5* Olympia Golden Beach Resort & Spa, στο Κάστρο Κυλλήνης Ηλείας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντί στους εργαζόμενους και τους πελάτες του, πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Principal”.

Το σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield αποτελεί «εγγύηση» και «διαβατήριο» επιχειρηματικής συνέχειας και αξιοπιστίας, επιβεβαιώνοντας ότι οι επιχειρήσεις και ειδικά στο κλάδο της φιλοξενίας και της εστίασης: Λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζουν τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες από τις αρμόδιες αρχές και την επιστημονική κοινότητα πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού. Παρέχουν τα μέσα και τις υποδομές που απαιτούνται για την εφαρμογή των διαδικασιών και πρακτικών. Διαθέτουν κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεχώς επικαιροποιούν με προγράμματα εκπαίδευσης το προσωπικό τους για την τήρηση των διαδικασιών και των νέων οδηγιών ως αυτές ενημερώνονται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Υγείας και άλλους θεσμούς (π.χ. ΠΟΥ).

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος