FOLLOW US: facebook twitter

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας ανάμεσα στα κορυφαία της λίστας

Ημερομηνία: 08-10-2020 | Συντάκτης:
Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων: ‘Το βραβείο «Traveller’s Choice Award» έχει απονεμηθεί σε 31 μουσεία της χώρας που κέρδισαν το διεθνές κοινό

31 δημόσια μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων του διεθνούς κοινού. Όπως επισημαίνει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων που ανακοινώνει με ικανοποίηση το γεγονός « ένας μεγάλος αριθμός δημόσιων αρχαιολογικών Μουσείων και αρχαιολογικών χώρων του ΥΠΠΟΑ λαμβάνουν με συνέπεια εξαιρετικές κριτικές από τους ταξιδιώτες και κατατάσσονται εντός του κορυφαίου 10% των προτεινόμενων τόπων επίσκεψης στο Tripadvisor για το 2020.

Σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία όπως αυτής της χρονιάς, αξίζουν συγχαρητήρια στις υπηρεσίες του ΥΠΠΟΑ, σε όλο το προσωπικό των δημόσιων Μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων που κατάφεραν να εξυπηρετήσουν χιλιάδες επισκέπτες, τηρώντας ταυτόχρονα όλα τα μέτρα δημόσιας υγείας. Είναι προφανές ότι, σε διάψευση όσων υποβολιμιαία ακούγονται και γράφονται για δήθεν “απαρχαιωμένες δομές των Μουσείων” ή για δήθεν “γραφειοκρατικές αγκυλώσεις”, η δυναμική των ελληνικών δημόσιων Μουσείων και η ποιότητα των εκθέσεων κρίνονται ως θετικά από τους κύριους αποδέκτες της δουλειάς μας: τους ίδιους τους επισκέπτες», τονίζει ο ΣΕΑ.

Ενδεικτικά δε αναφέρει ότι για το 2020 το βραβείο «Traveller’s Choice Award» έχει απονεμηθεί σε 31 μουσεία του υπουργείου Πολιτισμού μεταξύ των οποίων είναι και το  Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος