FOLLOW US: facebook twitter

Τσιλιβή-ΠΑΟ Βάρδας 1-1: «Χ»αμένες ευκαιρίες για ένα μεγάλο διπλό!

Ημερομηνία: 04-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ισοφαρίστηκε στο 97΄ ο ΠΑΟΒ-Πολλά παράπονα για τη διαιτησία

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας ήρθε ισόπαλος 1-1 στη Ζάκυνθο με το Τσιλιβή, καθώς ισοφαρίστηκε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, έχοντας σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και αφού πρώτα έχασε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΒ στο 14΄ να ζητά έντονα πέναλτι  σε ανατροπή του Ντόμα μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Ρέκκας από τη Μεσσηνία θεώρησε-λανθασμένα- πως δεν υπάρχει παράβαση. Στο επόμενο λεπτό είχαμε  μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Βάρδας, με τον Χριστόπουλο να σεντράρει κι ο Γούρμος αμαρκάριστος δεν μπόρεσε να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 29′ ο Σαμπανέι έκλεψε τη  μπάλα μπήκε στην περιοχή και σούταρε και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο  32΄ η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου βρήκε το γκολ που δικαιούταν, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Σαμπανέι η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα και ο Αγουρίδης από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα (0-1).  Στο 35′ ο Γούρμος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Χαρακτινό αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ του Τσιλιβή, με τον ΠΑΟΒ να είναι εμφανώς ανώτερος στο α΄ ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι πράσινοι είχαν πολλές φάσεις για το 0-2. Στο 51′ δυνατό σουτ του Ρουγκάλα από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ  και στο 62′ ο Αγουρίδης σούταρε άουτ από καλή θέση. Στο 67′ είχαμε καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν από εκτέλεση κόρνερ του Υψηλού και κόντρες μέσα στην περιοχή, ο Λαδάς έδιωξε σωτήρια σουτ ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Στο 76′ ο ΠΑΟΒ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ματς, με τον Βαζ να φεύγει απέναντι από τον Χαρακτινό και να πλασάρει, ο  γκολκίπερ του Τσιλιβή έσωσε με τα πόδια, στη συνέχεια ο Βαζ πλάσαρε σχεδόν σε κενή εστία και ο Ιγκνάτ έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.  Στο 81′ οι νησιώτες κέρδισαν πέναλτι  σε χέρι του Βαζ, αλλά ο Υψηλός αστόχησε.

Στο 88′ νέα τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ με τον Βαζ να βγαίνει ξανά τετ-α-τετ με τον Χαρακτινό και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να σώζει σωτήρια για μια ακόμη φορά.  Και στο 97΄ επικράτησε ο νόμος του ποδοσφαίρου καθώς ήρθε  η ισοφάριση για το Τσιλιβή. Από εκτέλεση κόρνερ,  ο Γεωργίου με γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λαδά. Ο ΠΑΟΒ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Ντόμας με δεύτερη κίτρινη στο 97΄.

Τσιλιβή: Χαρακτινός, Μπατσής, Ελέζι, Μανωλακάκης, Μούστα, Ιγκνάτ, Υψηλός, Γεωργίου, Αμαραντίδης (55′ Μαρούδας), Παναγιωτόπουλος (66′ Δεμερτζής), Παναγιωτίδης (74′ Γκέγκα).

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος (24′ λ.τρ. Ρουγκάλας), Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Αγουρίδης, Ντόμας, Παναγάκης (81′ Μακρής), Σαμπανέι  (90+’ Θεοφιλόπουλος), Γούρμος (61′ Βαζ).

Φωτο: ioniansports.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος